Ви переглядаєте тему Вакцинації - НІ в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Мій дід казав: "Щоб пити ліки, треба багато здоров'я, поки ліче одне, руйнує інше"....
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
23.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
дуж прально, по-моєму, казав Ваш дід. я взагалі не дуже люблю ліки. можна сказати, навіть, трохи побоююсь. і намагаюсь не пити їх взагалі. ну хіба, якшо капєц наближається. а ось остання інфа про нашу вакцину: Нові постраждалі від скандального щеплення проти кору та краснухи потрапляють на лікарняні ліжка. За минулу добу кількість дітей, що опинилися у шпиталях після імунізації, збільшилася на 12 дітей. Загалом же з підозрою на поствакцинальні реакції у лікарніях - вже 58 підлітків і 16 дорослих. На разі, стан госпіталізованих задовільний. Повідомили у Мін охорони здоров'я. | ||
23.05.2008
| [permalink] | |||
| Ленивый.... |
Відповідь:
Так, для информации.... Вакцина (от лат. vacca — корова, потому что вакцины чаще всего выращивают на коровах) — медицинский препарат, предназначенный для создания иммунитета к инфекционным болезням. Вакцина изготавливается из ослабленных или убитых микроорганизмов, продуктов их жизнедеятельности, или из их антигенов, полученных генноинженерным или химическим путём. Разработка лекарственных препаратов и их клинические испытания — очень дорогие процедуры. Некоторые фирмы, стремясь снизить стоимость проведения испытаний, проводят их вначале в странах, где требования и стоимость испытаний существенно ниже, чем в стране фирмы — разработчика. Так, многие вакцины первоначально испытывались в Индии, Китае и других странах третьего мира. В качестве второго-третьего этапа клинических испытаний использовались и благотворительные поставки вакцин в страны Африки и Юго-Восточной Азии. Вы наверное поняли к чему я веду... Чем наша страна отличаеться от "третьего мира" =) По развитию мы давно уступаем Индии и Китаю....Отличный полигон для исследований! =) | |||
| Користувачі, що подякували AmoKK за цей допис: |
23.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Приїхали. Мріть дітки, бо того ми заслуговуємо через рівень розвитку(( Коли матиму своє мале, не буду щеплювати від чого попало: по-перше, це травма для дитини коли її штрикають, а по-друге тут вже все сказано - ми гірші за індусів, хоча у нас по вулицям стічні ***** і не пливуть. | ||
26.05.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
| ||
26.05.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
30.05.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
http://www.lenta.ru/news/2008/05/30/detain/ Ну вроде связали(смерть и вакцину).Хотя если учесть что гл. сан. врач Украины заходит в кабинет к Ющенко в галстуке.... не посадят. Востаннє редагував estrangeiro: 30.05.2008 о 23:46. | |||
19.09.2008
| [permalink] | ||
| - |
Ланка до теми: Генпрокурор: школяр із Краматорська помер від щеплення. | ||