Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack (1) Параметри теми
Старий 19.05.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Re: Вакцинації - НІ

Відповідь:
Допис від Mark_Tornvald Переглянути допис
"Причина вакцинації - "Євро 2012""
..........если они ботся к нам не привитым ехать то пусть не едут..Уроды!!!
Є варіант краще - нехай їх вакцинують.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Старий 20.05.2008   [permalink]
горгона пилипівна

А пам"ятаєте з чого починався фільм "Я, легенда"? Так-так, саме з щеплень проти кору здається. Це в мене такий чорний гумор. Або ж спроба провидіння. ги-ги
-

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
А може тобі просто пощастило?
А от що, стовбняк - це найстрашніша з хвороб, від яких роблять щеплення? Чому саме він? Адже так можна сказати і про дифтерію, вона ж вірусна, хтось чхне, чи як там вона передається - і усьо!
Як визначитись- що дійсно потрібно робити, а від чого можна і відмовитись?
Адже ризикуємо!
Тримай ланку по темі і ще це і це.

Востаннє редагував Odo: 20.05.2008 о 14:30.
-/-

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Є варіант краще - нехай їх вакцинують.
Прально их и уних. Ибо нечего превращать Украину в полигон испытаний вакцин
Старий 23.05.2008   [permalink]
Постійний відвідувач

http://www.lenta.ru/news/2008/05/22/dismiss/
Главного санитарного врача Украины отстранили от должности

Востаннє редагував estrangeiro: 23.05.2008 о 02:18.
горгона пилипівна

estrangeiro,а толку? Якщо ВООЗ не пов"язує смерть школяра з вакцинацією http://ua.for-ua.com/ukraine/2008/05/22/195941.html
Риклохматко синьо-змерзле

Блін, куди ми котимося. Вже нема нічого святого?! Хіба не мали ту вакцину спочатку випробувати на дослідних, а вже потім шпигати ними дітей? Чому завше страждають невинні? Правильно черешня каже: як батьки можуть визначити, треба та вакцина чи не треба. Добре, я наприклад боюся уколів, але знаю, що деякі обов’язкові, і дітям необхідно їх колоти. А якщо ті обов’язкові теж дадуть таку дію??!!! Адже ніякі міністри і ніякі приїжджі не замінять мені мою дитину, якщо щось трапиться!!
Чому у нас все робиться через Жо? Чому навіть за дітей тепер не піклуються? Що тепер розмахувати руками тим батькам і кричати, коли їх дитина лежить в труні???

Востаннє редагував laithemmer: 23.05.2008 о 10:16.
Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис:
-

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Блін, куди ми котимося. Вже нема нічого святого?! Хіба не мали ту вакцину спочатку випробувати на дослідних, а вже потім шпигати ними дітей? Чому завше страждають невинні? Правильно черешня каже: як батьки можуть визначити, треба та вакцина чи не треба. Добре, я наприклад боюся уколів, але знаю, що деякі обов’язкові, і дітям необхідно їх колоти. А якщо ті обов’язкові теж дадуть таку дію??!!! Адже ніякі міністри і ніякі приїжджі не замінять мені мою дитину, якщо щось трапиться!!
Чому у нас все робиться через Жо? Чому навіть за дітей тепер не піклуються? Що тепер розмахувати руками тим батькам і кричати, коли їх дитина лежить в труні???
НМСД. Тому, що людство давно вже відкинуло такі речі, як мораль та етику, як щось застаріле, непотрібне і дуже "несучасне", лише лінивий ще не відтоптався по ним, і, не має воно (людство) жодної мотивації повертатися до цих власноруч сплюндрованих цінностей. Без них простіше і веселіше, не треба себе ні у чому обмежувати. На жаль...

Востаннє редагував Odo: 23.05.2008 о 11:18.
скажений завсідник :)

laithemmer, від кожних ліків є вирогідність померти. Я точно не пам'ятаю, помоєму ліки пропускають до вживання, якщо смертей не більше 1 на 10000. Треба, Ammok'а спитати...
змія болотяна ОЧКОва

да уж. у мну єсть колєжанка, яка колись хтось поряд чхнув, вже ковтає кольоса. так ми їй кажем "Дорогенька, ти не від бацили подохнеш, а від ліків".
а от вакцина, наскільки я знаю, майже вся експерементальна. І навіть проби манту позитивні часто не через те, шо там є вірогідність захворіти. А через алергічну реакцію на складові цьой чудодійной бадяги.
а рівень захворюваності на кір і краснуху, як і багато інших мають схильність спалахувати і знижуватись.
як на мене, то важливіше мати імунітет, а систематичне вживання хімії сприяє його зниженню. наш оганізм в принципі здатен боротися з такими бацилами. того, хай спочатку ті хто це щеплення запровадив і якшо знов його продовжать, ширнуться той бадягой самі.

Востаннє редагував aneisha: 23.05.2008 о 13:46.
Відповідь

Закладки

Теги
вакцинація, вітрянка, генофонд, євро-2012, кор, мініст, полтава, хвороби, щеплення

Параметри теми

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.poltavaforum.com/ekologiya-226/4934-vakcinaciyi-ni.html
Автор для Type Дата
UNDERGROUND | FORUM :: - This thread Refback 28.05.2008 18:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum