Ви переглядаєте тему Вакцинації - НІ в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від Mark_Tornvald "Причина вакцинації - "Євро 2012"" ..........если они ботся к нам не ...
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
19.05.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
| ||
20.05.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 20.05.2008 о 14:30. | |||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
http://www.lenta.ru/news/2008/05/22/dismiss/ Главного санитарного врача Украины отстранили от должности Востаннє редагував estrangeiro: 23.05.2008 о 02:18. | ||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
estrangeiro,а толку? Якщо ВООЗ не пов"язує смерть школяра з вакцинацією http://ua.for-ua.com/ukraine/2008/05/22/195941.html | ||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Блін, куди ми котимося. Вже нема нічого святого?! Хіба не мали ту вакцину спочатку випробувати на дослідних, а вже потім шпигати ними дітей? Чому завше страждають невинні? Правильно черешня каже: як батьки можуть визначити, треба та вакцина чи не треба. Добре, я наприклад боюся уколів, але знаю, що деякі обов’язкові, і дітям необхідно їх колоти. А якщо ті обов’язкові теж дадуть таку дію??!!! Адже ніякі міністри і ніякі приїжджі не замінять мені мою дитину, якщо щось трапиться!! Чому у нас все робиться через Жо? Чому навіть за дітей тепер не піклуються? Що тепер розмахувати руками тим батькам і кричати, коли їх дитина лежить в труні??? Востаннє редагував laithemmer: 23.05.2008 о 10:16. | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
23.05.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 23.05.2008 о 11:18. | |||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
да уж. у мну єсть колєжанка, яка колись хтось поряд чхнув, вже ковтає кольоса. так ми їй кажем "Дорогенька, ти не від бацили подохнеш, а від ліків". а от вакцина, наскільки я знаю, майже вся експерементальна. І навіть проби манту позитивні часто не через те, шо там є вірогідність захворіти. А через алергічну реакцію на складові цьой чудодійной бадяги. а рівень захворюваності на кір і краснуху, як і багато інших мають схильність спалахувати і знижуватись. як на мене, то важливіше мати імунітет, а систематичне вживання хімії сприяє його зниженню. наш оганізм в принципі здатен боротися з такими бацилами. того, хай спочатку ті хто це щеплення запровадив і якшо знов його продовжать, ширнуться той бадягой самі. Востаннє редагував aneisha: 23.05.2008 о 13:46. | ||