Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Світ та Природа; Як я, випадково, виявив, не тільки наши форумські екологи займаються виготовленням таких торб. Дизайн: Розробку ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
19.05.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Як я, випадково, виявив, не тільки наши форумські екологи займаються виготовленням таких торб. ![]() Дизайн: Розробку та оформлення торб зробила молода українська дизайнерка – Маша Ізотова (masha.izotova[at]gmail.com). Тканина: 100% бавовни, 0% пластику. Торби зроблені у двох кольорах – на світлій бежевій та «військовій» темнозеленій тканині. Оформлення: Всі з логотипом ЕкоКлубу. Далі 3 варіанти: (1) без малюнку; (2) з прикольною авторською аплікацією на «звірячі» теми; (3) з концептуальним написом. Торби місткі, об’єм біля 17 л. Ціна: для членів ЕкоКлубу 50 грн. з малюнком та 30 грн. – без малюнку. Для інших 70 і 50 грн. відповідно. Востаннє редагував fragov: 19.05.2008 о 18:56. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
28.05.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Цей торбешник поїде в Рівне. Також на Д.Н. ![]() ![]() | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
28.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
І у мене ДН, і я хо торбу!!! :) | ||
31.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
:) Бобручки! | ||
08.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Вчора Лайт нарешті отримала свій торбешник. Ганяло на Співочому полі і голосило, шо тепер воно модне :). ![]() ![]() | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |