Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від Odo Ага, це лапа бера. Либонь, мучили маленького, лапи фарбою мазали... Він ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.04.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
І...тааак.... Вчора народилася ще одна торба. Сьогодні вона була вже подарована, але зафіксувати ми встигли. Автори все ті ж: я і Уксус. Уксус пошила торбу, а потім ми вдвох розмалювали її. Обійшлося не без плагіатщини(занадто відомий аватар), але...от...саме на торбах наче не було ще :). ![]() ![]() | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
22.04.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Не довго простоював наш цех. Народилася нова торба!!!! ![]() Виконавці: вже всім вам відома фірма OksaNat за участю не шибко жвавого форумця - Міли ![]() Ілюстрації знову ж таки по мотивам нету, бо..просто гріх не втілити в торбу таких милих звірів ![]() ![]() ![]() ![]() Востаннє редагував kobieta: 22.04.2008 о 03:03. | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
22.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
От дівки!!!Вже і Мілу втягли!! Либонь пручатися не було сенсу))) Гарні торби, але найбільше подобається перша - чорна з лапом - мінімалізм, келемене ![]() | ||
04.05.2008
| [permalink] | ||
| - |
Нещодавно, знайома привезла з европейських країв ось таких торбин для магазів аж три штуки. Як на мене, дуже зручні. Проте, у самих магазинах дуже дивуються, коли не береш кульочок, на що я відказую, що мовляв, я за екологію і всьо такоє, а мені на це якось сказали: "А Ви до уряду, часом, листів не пишете?". Отак ![]() | ||
16.05.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Червона заразом може слугувати і футболкою. Дуже зручно:) | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |