Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Світ та Природа; Відповідь: Допис від laithemmer Ура!!!!!!!!!!! Мені подарували чорно-зелену торбу! Оту, найкращішу з останніх!! Моя арійська ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
17.11.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
. | |||
27.11.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Текс...треба б щось написати про поточний стан торбешників. Значить так..... оту чорну торбу з зеленими вікнами купив Адвокат для Лайти, про шо воно вже тут кричало. Ще одну торбешку купила невідома особа з Миколаєва для свого дитинчати ![]() а ось цю отримає Вікторіус, який почав активно скуповувати і інші торби мОна, і мабуть збирається налагодити бізнес в Києві ![]() ![]() | ||
27.11.2008
| [permalink] | ||
| Руда |
Ш И К А Р Н О!!!! Оця з клавішами неймовірна! Відкривайте стіл замовлень!!! А мені торбу на фотографічну тематику...ммм...шось таке мале, руде-волохате (тобто Я) з великим фотоапаратом : ) | ||
| Користувачі, що подякували Rinka за цей допис: |
28.11.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Скільки коштувать.... мммм Залежить від тканини, з якої пошито буде і складності малюнка. От Лайтина торба пішла за 70 грн. А ота маніпусінька(25 х 25)з котами - за 50 грн. Так шо ціна... - договірна :). За які замовлення беремося... Мммм... спочатку ти кажеш, що ти хочеш, а потім ми відповідаємо, чи да, чи ні. Пам"ятаю, як Нікелер показала, що вона хоче... Я посміхнулася ![]() А тоді якось так...почали малювати, а воно й намалювалося. Ніхто не знає наперед, що в нього вийде, коли він малює. Мабуть ти й сама це знаєш. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |