Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Світ та Природа; Решил свои 5 копеек в тему вставить: тоже торба, точнее торбочка, а еще точнее чехол ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
31.10.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
31.10.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ну..це наче м"якенька - мабуть будеш носити там тютюн..чи не тютюн. Ще треба б карманчик для паперу і машинку в карман. І можна хоч на край Землі! | ||
13.11.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Визріло 2 нові торби. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
13.11.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
kobieta, ви мене убиваєте!!!! ааааааааааааа!!! ГЕНІЇ!!! БРАВІССІМО!!!!! хочу-хочу.... яка краса...блін, нема слів одні вираженія захоплення!!!!!!!!!!! Яка ж я рада що мені щастить знати особисто авторів цих чудес!!! Дівчатка творчого натхненні вам,успіху і заробітку за такі шедеври!!!! Я вас люблю і вашу творчість!!!! СПАСИБІ! | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
13.11.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Вчора особисто бачила, як ці торби робляться..ну одна з них - це була моя мрія, подивитися)) Було зжерто тонну солодощів, і перебалакано дещицю під час того малювання-навчання)) Найбільше подобаються силуєти на салатовому фоні - дужечко сучасно і модньо ![]() Тепер чекатиму повернення мойої торби, яка була випрана, ...і потеклаааааааааа ![]() Дівчата ж чарівниці!! Вони мою торбу оживлять!! Мої гарні червонясті лапки будуть знову бігати!!! Та?! | ||
15.11.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ура!!!!!!!!!!! Мені подарували чорно-зелену торбу! Оту, найкращішу з останніх!! ![]() Моя арійська бестія притягла мені оцю торбу - і вона вже моя!! ВЖЕ МОЯ ТОРБА!! ![]() ![]() | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |