Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Выставка хорошо. Но оригиналов торбочек повидимому нет уже. По всему миру разошлись Только фото остались....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
24.09.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Пора лягати спати, бо завтра ж ооой як рано вставати!!!!!!!!!!! Як завжди, речі не зібрані....відкладу це на ранок. З"явилася сьогодні нова торбешка. І завтра ми її власноруч відвеземо у Львів. (уррраааа!!!!!!!!!! ми їдемо у львівввввв!!!!!!!!!) ![]() | ||
23.10.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
.Технологія нанесення малюнку: пензликом макаєш в фарбу і малюєш по торбі, яка натягнута на якусь рамку, доску, п"яльця :). Фарби, які були закуплені кілька місяців тому...наче благополучно витримують досить грубе прання. Були нюанси....червона і чорна фарба не з того набору потекли під львівським дощем...але вони були швидко замінені фарбою потрібного виробника. А зараз... до вашої уваги 3 нові торбешки, які підуть на доброчинну виставку-аукціон, що відбудеться 29-го жовтня: Недавно згаданий Кустуріца дав про себе знати ![]() "Arizona Dream" ![]() Довго думали, як назвати лодку... Але варіантів було забагато(хоуп, френдшіп, дружба, мрія, ....і... навіть Прохор!!!), тому...карт-бланш "Три товарища" ![]() Присвячено зимі, яку чекають ті, в кого є лижі, борди, шапки, маски і т.д. ![]() "Зима" ![]() Востаннє редагував kobieta: 23.10.2008 о 12:24. | |||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
23.10.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Тепер камбала і на торбі!!! Ум!!!!! Я оце думаю, може ще одну торбешку випросити з рибиною?! Бо щось такі торби дівчата малюють - треба бігом купувати, поки не розхапали!! | ||
23.10.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Ось така цікава торба продається в Інтернет-крамниці "Мокша" за 40 грн.: ![]() ![]() До речі, ще в цій крамниці продається і одяг, який цікаво виглядає, та й ще ціни не дуже кусючі. ![]() ![]() | ||
24.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
fragov, дяки за інфу. а якшо чесно, то наші дівчата видають на гора набагато ліпші торби! при чому я не підлизуюся, а от чисто з естетичного боку я б так торбу "з простині" не взяла б собою. А ті шо дівчата роблять - будь-яку, не лише свою. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |