Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; угу, фарби, акрілові! Дівчата-авторки, реклама вашого виробу вже пішла у світ! Похвасталася в одній спільноті ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Спеціальними фарбами для тканини на акріловій основі. Інструменти - пензлики в дівчачих руках :). :) добре, будемо робити закупку полотна, а то до цього весь час полотно діставалося якось, від когось, якесь :) | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
23q, поживем побачим! Це я про свою. а те шо бачила в інших, носяться афігенно. Кобі, за твоєю порадою запрасувала малюнок, він став як плаский шмат пластмаси запресований на тканині. То думаю не отпаде! Бліннн, як жеж вона мені подобається, торба ваша!!!! Любуюся!! | ||
15.09.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Влада двох країн бореться з поліетиленом. Заборона на використання поліетиленових пакетів днями була введена в провінції Червоне море (Єгипет). Єгипетська влада вирішили піти на ці заходи, щоб зберегти унікальну екосистему Червоного моря, де від викинутих в морі поліетиленових пакетів в першу чергу страждають коралові рифи. Чиновники Буенос-айреса також прийняли на початку вересня закон, який забороняє не тільки випускати, але і використовувати поліетиленові пакети. Тут виробників зобов'язали протягом двох років замінити всю поліетиленову упаковку товарів на паперову або зроблену із спеціальних біорозкладаних матеріалів. Нагадаємо, боротьба з кульками викликана тим, що термін розкладання поліетилену в землі складає близько 100 років, а при спалюванні пакетів в атмосферу потрапляють шкідливі викиди. Для довідки, упаковка з поліетилену заборонена в деяких містах США. Найближчим часом планують відмовитися від пакетів Франція, Італія і Австралія. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
22.09.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ще одна торба народилася. Народилася і одразу ж поїхала на чужину. Когда умолкнут все песни, Которых я не знаю, В терпком воздухе крикнет Последний мой бумажный пароход. Good-bye Америка, о, Где я не был никогда. Прощай навсегда. Возьми банджо, Сыграй мне на прощанье. ш....щ Мне стали слишком малы Твои тертые джинсы. Нас так долго учили Любить твои запретные плоды. Good-bye Америка, о, Где я не буду никогда. Услышу ли песню, Которую запомню навсегда. ш....щ Ага..так от, власне, торба: ![]() Востаннє редагував kobieta: 22.09.2008 о 16:37. | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |