Ви переглядаєте тему Торби в розділі Екологія, що є підрозділом форума Світ та Природа; Mila , ага, а ось і ти!!! Та я залюбки, я ж маю тобі книжку ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
22.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Mila, ага, а ось і ти!!! Та я залюбки, я ж маю тобі книжку повернути - це ж твій Набоков? Ще й плюс дійсно страшно торбу прати - мені її буде дуже шкода, якшо шось з не трапиться! Треба буде Сонечка витягти до вас у гості))) | ||
22.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
22.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
22.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Доки чекаємо урочистого моменту вручення нікелеровської торби, дивимося інші торби, які були нещодавно вручені: Одружувалися українка і турок, які живуть в Лондоні. Вирішили подарувати їм торби на весілля. тематичні :). ![]() ![]() Торба виготовлена і відправлена вегану в Суми :) ![]() А ця торба поїде скоро в Київ. ![]() ![]() Особливість цієї торби в тому, що на ній зображений фрагмент малюнка одного художника(Олег Тіщенков), який особисто мені страшенно подобається. Ми в нього спиталися дозволу і він(щедра душа) був не проти :). | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
да-да, вони такі дівчатка-молодці-митці!!! Предєл мічтаній!!! Дяки за вручений девайс і за цікаво проведений час!!! моя реклама у вигляді таскання девайсу вам гарантована. Сьогодні пробний польот! Мені подобається як там розташувалися мої лахи! Ще навіть місця тріхо є! цьом-цьом-цьом і ще раз спс!!!! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Торби | Uksus | Екологія | 13 | 22.04.2008 11:26 |