18.03.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Лишилося ще перетягти сюди кілька екологічних тем. І так...з екологією в мене асоціюються такі слова-почуття-думки: - ядерна ніч і ядерна зима(це з раннього ;- суцільний рециклінг; - альтернативні види енергії; - недовіра(оточуючих); - поблажлива посмішка(знову ж таки, тих самих оточуючих), мовляв...діти-діти...яка там екологія..., ну нічого - грайтеся; Ну..в принципі, майже все, що мене оточує я асоціюю з екологією, бо воно так чи інакше пов"язано, тому продовжувати не буду. А от послухати інших(не екологів) було б цікаво. Я час від часу дуже дивуюся, коли чую від людини у відповідь на моє пояснення, ким я працюю: ЕКОЛОГ? ги.... а хто це?... так а шо ти робиш? тю... так а як ?...ги...Ну десь такий ряд вигуків :). | |||
18.03.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
я прошу пробачення, мр-няу, але фотки були і я їх ще приведу, втретє | ||
18.03.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
![]() Звідти ж і асоціації )) Фотки - то добре, але хотілося б почути Вашу думку. Востаннє редагував Uksus: 18.03.2008 о 23:36. Причина: Automerged Doublepost | |||
18.03.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
19.03.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
| |||
19.03.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
![]() В рамках широкомасштабної акції з доведенням до мізків людей, після яких власне прибиралося б, думки про те, як погано бути свинями - згодна. А на шо Ви згодні, пане Полтавський кіт, написати тут свої асоціації зі словом "екологія"? | |||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Побродіть форумом - десь та й побачите.вибачайте але асоціація зі словом еколгія, прибрати рідне місто, ну як не хо че те, тоді ля! іднеідне Востаннє редагував Полтавський кіт: 19.03.2008 о 01:16. | ||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Често эколог - большая взятка. Вот какая ассоциация. Наплевать какие выбросы, наплевать что детсад в 5 метрах от опасного объекта.... 15 мин и все разрешения есть... ЗЫ без какаих либо намеков на личности... просто насмотрелся как экологи разрешительную документацию выдают. Востаннє редагував rust: 19.03.2008 о 01:17. | ||