14.12.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Насправді все, що описано не прикол. І щоб беника у Німеччині в урну викинути, іноземцю, а особливо нашому, варто подивитися по сторонах. Бо там теж є певна процедура і одразу про неї здогадатися досить складно. А викинувши не туди, можна попасти на бабки. | ||
14.12.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
З роздільним збором все більш-менш ясно...Я як свідомий еколог мабуть би переступила через свої лінощі, і сортувала б сміття. А от з таким розпорядком...я б з розуму зійшла :) Тут не згадаєш, який сьогодні день: неділя, чи четвер, а вичислити, чи це парна, чи не парна п"ятниця.... ![]() | |||
14.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
Вообщем в нашей стране срачь не от того что плохо убирают а уроды всякие сорят....(это всем и так известно)!!! Но вопрос в том как переубедить людей не выбрасывать бумажки, билетики и всякое г***** мимо урн, что людей толкает на то что насорить и как с этим бороться...потому что где чисто там и бумажку жалко выкинуть а там где наср****о там и самому не грех-это Наш менталитет !!! У нас же совершенно нет социальной рекламы только " будьте осторожны на дороге и всё!" а то что "НЕ СОРИТЕ!" я честно говоря нигде не видел даже подобного плаката!(а это очень важно так как очень влияет на подсознание людей и поэтому меньше сорят -доказано научными гениями!)) Кстати у нас в городе,в центре, ввели штраф за курение 50 грн!!!))это приятно ибо я думаю для многих это ну небольшие деньги но и не малые (точнее неприятно будет отдать 50 Рэза дым!) Востаннє редагував **SEM**: 14.12.2007 о 18:52. Причина: Automerged Doublepost | ||
14.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
В мене сестра-еколог.Це вже діагноз. В нашій сім"ї раніше ніхто не викидав сміття додолу,а тепер СВІДОМО не викидає. В травні пішли на черговий пікнік.Батьки підзабули,що в них одна дитина-еколог і хотіли спалити сміття(Разом з пластиком) після себе. Що було......Попало їм не по-дєтски:) В нас стоять енергозберігаючі лампочки,їздимо ми виключно на вєліках(чесно),викидаємо сміття в урни,не часто користуємось аерозолями(ну,чЁлки там не лакуєм) і всьо такоє.Ми ж вчились разом з сестрою! І батьки,і я.Знали,що якщо в кетчуп ,певної марки ,плюнути і поставити його в приміщенні ,то через місяць з ним анічогісінько не станеться.Висновки зрозумілі.Ну,ближче до теми.... Бажаю,щоб в вашій сім"ї завівся еколог . Такий же відданий справі ,як і в нашій. Тоді на Землі стане чистіше.Дякую викладачам Uksus,kobieta,zashtrihovana.Вони виростили справжніх екологів. | ||
| Користувачі, що подякували черешня за цей допис: |
16.12.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
А хтось обмежує себе у чомусь тільки для того, щоб зменшити кількість утворюваного сміття? Поділіться своїми ідеями! Я, наприклад, по змозі користуюся мінімумом поліетиленових кульочків і пакетів. Ходжу в магазин з полотняною торбиною. Мене дивує, що в Україні ще й досі в продуктових супермаркетах немає у продажу торбин, тільки пакети. Чи це Полтава відставша? | ||
16.12.2007
| [permalink] | ||
| Banned |
| ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
16.12.2007
| [permalink] | ||||
| Добрий модер )) |
Деф, кого маєш на увазі? Ображаєш користувачів форуму? ![]() Відповідь:
Засоби утилізації ... гм ... Розробляти? Дефе, думаєш це допоможе? Якшо кожен житель Полтави, України, планети розробе "засіб утилізації і переробки" кому і як саме це допоможе??? Може, КОЖЕН має робити те, шо в його силах? До речі, якшо кожного разу підтиратися майкою, це нанесе більшу шкоду довкіллю ніж звичайний туалетний папір ![]() Відповідь:
Що вдовблювати треба??? Чудовий монолог професора Преображенського. А до чого, дозвольте поцікавитися, було наведене це літературно-психологічне чудо? Востаннє редагував Uksus: 17.12.2007 о 00:21. Причина: Automerged Doublepost | ||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Медалі – у сміття... | RSS | Теревені | 0 | 20.08.2007 13:30 |