Ви переглядаєте тему Що ви думаєте про глобальне потепління? в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Наскільки важливою для Вас є проблема глобального потепління? Як запобігти? Думаємо, ділимося порадами :)...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.08.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Теоретики можуть казати всьо шо завгодно, а насправді виходу нема!! Їм, як потенційним рятівникам, ніколи не дадуть втілити на практиці жодного проекту!!! Нічого!!! Хто? - а саме Грьобані ТНК!!! Оскільки вони клали на нас усіх, а ми клали на перспективи планети Земля!! Тим самим ми їх підтримуємо. ....абсурдно..абсурдноо!!! | ||
| Користувачі, що подякували mozok за цей допис: |
30.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Загалом по земній кулі потепління досягло 0,6 град С. На перший погляд це дуже мало, тим більше, шо точність цієї цифри складає 0,2 град.С. Проте це вже 1/3 шляху до серйозних екологічних втрат. ![]() За свідченням ВМО: "Все большее количество палеоклиматических данных свидетельствует, что темпы и продолжительность потепления в ХХ веке больше, чем в любой иной период за последнюю тысячу лет. Девяностые годы ХХ века являются, вероятно, самым теплым десятилетием тысячелетия в Северном полушарии. Самым жарким годом за весь период измерения температуры был 1998 г., а 2001 г. занял второе место". | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
30.08.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ця проблема для мене МЕГАглобальна!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +0,6 до того, що вже є я не витримаю.... Я помирала від спеки все літо. А зараз...вітаю всіх з полегшенням :). З першими осінніми дощами!!! А взагалі..мабуть потрібно переселятися кудись ближче до полюсів... чи ще поборемося? ти і я! вдвох на одне сонця!!!!!!! відніматимемо будь-які аерозолі в людей, ходитимо по домівкам і вкручуватимемо енергозберігаючі лампочки, в космос нікого не випускатимемо, щоб дірок не конопатили....і т.д. :) | ||
30.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
+0,6 вже і є а буде більше до речі, для ООН мета - максимум +2,0 а за прогнозами з такими темпами як зараз світе на нашому віці всі +6,0 а от і перші поради пішли: люди, ВСІ переходимо на енергозберігаючі лампочки!!!!!!!! і не користуємося аерозолями (тільки я не певна щодо дієвості) | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
31.08.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
взимку їжачки в Росії заснути не могли - по тєліку показували..... мені навіть здалося шо вони тихесенько так казали : - шо такоє , гдє зіма, почєму так тєпло?? багато тварин страждає!!! - це серйозно !! це дуже сильний удар по природі....скоро і людям буде фігово від своїх же ж діянь!! ...підтопить континенти - от тоді хтось та й заворушиться....а таккк..... | ||
31.08.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Были времена когда была возможность собирать по два урожая зерновых на широте Москвы, а были когда в июле не таял снег. Конечно жизнедеятельность оказывает влияние, но Природа всегда найдет выход. | |||
31.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Так, природа знає краще, але ... Чи вихід буде найоптимальнішим? Що вона занал про колорадів в Україні? Те, шо їм буде тут добре і комфортно. А нам з вами від цього тільки зайві проблеми. Потепління клімату загрожує зниженням біорізноманітності на 60%. Всі види, яким і зараз не надто гарно живеться - вимруть. Залишуться, грубокажучи, бур*яни замість квітів та ворони замість синичок та чапель. З графіку видно, шо клімат на планеті ніколи не був особливостійким. Але чи не лякає ота пунктирна лінія, шо так стрімко лізе вгору? | ||
31.08.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Делать конечно что-то надо, только вот что.... | |||
31.08.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Є купа статей-рекомендацій шо може зробити кожен. тут вже було аж 2 поради :) ще можна якнайбільшій кількості людей перейти на велосипеди замість автобусів. Треба купувати побутову техніку тільки класу А треба економити воду, енергію а головне, треба, шоб все організувалося на державному рівні. Наші методи господарювання годилися в 60-70х Ми ще й досі добуваємо енергію з викопного палива!!!!!!! Це жах! | ||