Ви переглядаєте тему Що ви думаєте про глобальне потепління? в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від rust Да разберется матушка, не переживай Поєтому и переживаю пожить очень хочу ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
13.09.2007
| [permalink] | ||
| Banned |
Задумаемся. В стране вроде 46 милионов. Каждый в день производит до килограмма говна. 46 000 тонн. Вот где проблема. ![]() А вот и ... http://www.rbc.ua/rus/top/2007/09/13/238474.shtmlВостаннє редагував Def: 13.09.2007 о 23:23. | ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
14.09.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Проблема тільки в тому, як то збирать??? ![]() | |||
14.09.2007
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
И немного смешного... У моего знакомого, живущего в частном секторе, в соседях ненормальная старушка. Она как то содержимое выгребной ямы распределила по своему огороду. Отзывы соседей были лестные![]() | |||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
А мого знайомого пригощали полуницями. Здоровезними такими, солодкими і дуже гарними. Звісно, це викликало певні запитання, відповіддю на які було: - так я ж удобряю і дала рецепт удобрень. Треба було бачити його обличчя ![]() Я думаю, що в Європі важко знайти велику ферму, на якій не було б біореактору. Теорія теорією, але на відміну від нас, дехто йде таки вперед | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
не ядерного, а термоядерного, холодный синтез. ядерные реакции в перспективе уже никого не интересуют, во франции уже строят первый европейский экспериментальный термоядерный реактор, участников около 15-ти стран включая Россию. А от ядерных реакторов только куча отходов, которые на Украине закапывать собираются. | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Чи знаєш ти наприклад, що одна тепло-електростанція за рік погіршує екологічне середовище на стільки ж як один вибух на ЧАЕС? А щоб замінити АЕС вітряками, прийдеться повирубувати стільки лісу, що потім замість України залишиться пустеля. І та ж Франція знаходиться на другому місці по кількості АЕС, на третьому Росія. До того ж "чисті", альтернативні способи отримання енергії не такі вже й небезпечні, як може здатися на перший погляд, цитую вікіпедію: Відповідь:
До того ж, термоядерна станція, про яку ти кажеш - це експеримент, на скільки вдалим він буде - ще невідомо. | ||||
14.09.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Над ним висит серое давящее чувство опасности... Ощущения не из приятных. | |||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Я думаю, це більше психологічний фактор після вибуху на ЧАЕС. Так в США більше 110 АЕС, але чомусь звідти ніхто не тікає в Африку, де їх, здається, зараз менше 3. | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| -/- |
Я тоже думал что это больше психология. Пока не сездил несколько раз в Южноукраинск. 6,7 и остальные чувства настраивают организм на внимательность и осторожность | ||