Вы просматриваете тему Хто має копiлки, або монети. в подразделе Другие товары, который находится в форуме Объявления Полтавы :: Товары; Сообщение от LAEN 40 грн. :) Що на гурті монети написано?
Маю монети номіналом 10 копійок (Україна) біля 300 шт 1992, по 30 штук 1994 та 1996 роки. А також 2002-2009 - значно більше. Когось цікавить? З пропозиціями на sambirwz@ukr.net
на даче нашел старую дедову копилку .....там более 200 шт юбилейных рублей СССР разных годов!!! подскажите реальную стоимость монет
Поздравляю с находкой! Для этого необходим каталог, у меня он имеется. Могу вам сказать цену монет, вы напишите номинал, год, и какому событию мотета посвящена, затем я напишу вам цену. Или пишите на wasok@spaces.ru Если желаеете их продать, могу помочь в этом.
Wasok, скажите пожалуйста, знаете ли Вы кому могут быть интересны монеты:
1 полтинник (так и пишется) - 1924 года (серебро)
50 копеек - 1922 года (серебро)
50 копеек 1896 года с Николаем (чистое серебро)
и копейки:
20 копеек - 1922года, 1932 года
15 копеек - 1923 года
Справа в тім, що есть монета одна гривня 1995р., в якої напис на гурті "1 гривня 1994" (це являєтся браком), така монета коштує значно дороще. За твою я заплачу 40 грн., якщо вона в нормальному стані. Але ліпше купляти ящо маєш не одну монету. Так що підзбируй, потім повідомиш мені (е-почта/телефон), тоді, як матимеш бажання, зустрінемось для куплі/продажу.
В Полтаве не знаю, извините.
Я могу предложить 145 грн. за ваши монеты. Если мое предложение Вам преемлимое - обращайтесь. Могу встретится в Полтаве.
Wasok, ок.
В придачу подарую 1грн. 1996 р. - якщо в тебе такої немає![]()
Ага, в мене може не всі 1971 року, але монет з британською королевою (усіх номіналів) назбиралось вже більше, ніж на 15,00 £. Шо з ними робити?
Ніколи не вважав себе колекціонером монет, але якось назбиралося (окрім вже згадних британських пенсів/фунтів), ще й американських та євро- центів, швейцарських франків, французьких лір, німецьких пфенніґів, голландських центів, мадярських форинтів, румунських та молдовських леїв. (Не кажучи вже про російські та радянські рублі, та кілька кілограмів національної валюти). Був ще 1 ефіопський бирр, але здихався його кілька років тому.
вже нема![]()