Вы просматриваете тему ФК "Шахтар" Донецьк в подразделе Другие команды, который находится в форуме Футбольные команды; Сообщение от Karen А как же коронавирус? Karen , без зрителей на трибунах ))) Футболисты
В штаб-квартире УЕФА, которая располагает в Ньоне, состоялась жеребьевка 1/8 финала Лиги Европы, в ходе которой команды узнали своих соперников.
По итогам жребия стал известен оппонент и донецкого Шахтера. Им стала римская Рома. Первый матч подопечные Луиша Каштру проведут у себя дома.
Первые игры состоятся 11 марта 2021 года, а ответные матчи — через неделю, 18 марта 2021 года соответственно.
Как я рада.....
На повторній грі 1/8 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" та італійською "Ромою" на НСК "Олімпійський" у Києві дозволять бути присутніми 14 тис. вболівальників
За словами комерційного директора клубу Дмитра Кириленка, кількість глядачів на трибунах було вирішено зменшити із 22 тис. до 14 тис, через складну епідеміологічну ситуацію у Києві.
"З огляду на погіршення епідеміологічної обстановки в Києві зокрема і в Україні в цілому, ми вирішили обмежити кількість квитків на матч 20% місткості стадіону. Здоров'я - першочергове цінність, тому, незважаючи на дозвіл прийняти до 22 тис. уболівальників, ми знизили цифру до 20% - це близько 14 тис. максимум", - сказав Кириленко.
Повторна гра між "Шахтарем" та "Ромою" відбудеться 18 березня у Києві та розпочнеться о 19:55.
У першому матчі у Римі італійці перемогли 3:0.
"Шахтер" Донецк
Обладатель Кубка УЕФА 1
Чемпион Украины 13
Серебряный призер чемпионатов СССР 2
Серебряный призер чемпионатов Украины 12
Бронзовый призер чемпионатов СССР 2
Обладатель Кубка СССР 4
Обладатель Кубка Украины 13
Обладатель Суперкубка СССР 1
Обладатель Суперкубка Украины 8
Финалист Кубка СССР 4
Финалист Кубка Украины 6