Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей42Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 13 из 24
Показано с 121 по 130 из 236.
    Пророк

re: ФК Динамо Київ

Про погрози і гарантії безпеки: відверте інтерв’ю Ігоря Суркіса стосовно конфлікту Динамо - Маріуполь - https://2plus2.ua/1plus1video/profut...gn=player_logo

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    Якщо бути об'єктивним, Шахта на 2 голови сильніша за Динамо зараз. Тактично грамотна, дисциплінована, майстерна.
    Так, погоджуюсь зараз!

Але за Динамо вболівав дужче. Зараз - не можу, мені огидно.
    Ваш вибір. Фанати і вболівальники всі різні (ніхто не нарождується справжнім вболівальником, у кожного в житті різні пріорітети).

Пророк

Dracon, я дивився Сурка вживу. Він там тільки надуває щоки і каже "я вам сичас всьо расскажу", але не розказує.
    Його логіка - дивна. він каже, що хтось там із Федерації був готовий їхати з фанами Динамо на матч разом, і з цього робить висновок: "А зачем ехать, если нет угрозьі? Ага, значит, угроза есть!".

Вони дуже добре живуть. Хай би прошли через армію. "Мамы не пускают в Мариуполь" цих розпещених інфантильних мільйонерів. Тьху.

Суркіс ні на копійку не кращий за Жеваго, Хацкевич - за Сачка. (Насправді значно гірший). Безпека? В Києві терактів більше, ніж у Марику. Та пішов він в дупу. Є регламент - виконуй. Ні, воно каже про "компроміс". Не варто підміняти закон компромісом, бо закон - це і є компроміс. Суспільний договір. Я б не 3 очка зняв, а всі 6, ще й штрафанув на мульйон.

Був суд. крапка. Це просто якась ідіотська позиція, невіщо? тупі понти. не вміє програвати.

Я, до речі, бачив версію, що злили гру Вересу, щоб Маріуполь нк увійшов у шістку і не довелося знов ганьбитися. Читаю коментарі до гри з усієї України - вони одностайні.
    Офтоп:
    Альтен (днепр) 25.02.2018 в 20:58
    Ув Гл тренер! Кто готовил команду к сезону? Аааааа! Не знаете? Тогда я Вам подскажу: Бульбаш Хацкевич! Да! Да! Хацкевич..Это не судья Вам не привил быстрого игрового мышления,командной скорости,высокой игровой дисциплины.Поэтому не грузите судью,а скажите что вы прокакали сборы и оказались не готовы к старту

mykolazap (Запорожье) 25.02.2018 в 20:53
    Сегодня а первом месте наверное не был результат для Хацкевича. Это я вдогонку после АЕКа, когда свою бездарность оправдывают нужностью результата, а не игры команды. Опять можно только с грустью констатировать, что это большое заблуждение в такую команду как ДК ставить тренера без опыта и требовать от него результата. Никто же не требует результата от Шапаренко, все понимают, что он молодой и ему ещё многому надо и учиться и через многое пройти в своей жизни. Верес, конечно, не наиграл сегодня на 3:1, пусть спасибо скажут Морозюку, да и Дердо погорячился с красной карточкой для Ротаня (надеюсь не специально), но так бывает в футболе. Поздравим Верес и их болельщиков-они этого заслужили. А Суркису я бы советовал не тянуть и определиться - или тренера менять, или игроков нормальных покупать, которые бы и без тренера смогли добиваться результата. А Хацкевич пусть пока потренируется на каком нибудь Аль-Ахли или том же Металлурге Запорожье.

Антикрот (Киев) 25.02.2018 в 22:38
    Таке враження, шо всі гравці і тренерський штаб зимові збори тупо пробухали. Команда абсолютно не готова до сезону. Гадаю щось змінити в кращу сторону зможе вже тільки тренер-європеєць. За останні 5 років тільки 2 сезона за Рауля було щось схоже на гру і тоді ж був результат. І не треба казать шо ніхто не хоче їхати, он Фонсека ж приїхав і зараз приємно дивитись на гру Шахтаря.
    Ну а ми з динамівськими "серцями" будемо і далі пробивати дно.=)

metall1925 (Merefa) 26.02.2018 в 05:19
    Игорь Михайлович обратите внимание на тренера клуба Янг бойз, который без звёзд команде игру поставил, тренера Людагорца, да много тренеров - поискать нужно

Печник (Бабаи Харьковская об) 26.02.2018 в 07:21
    ИМХО, я бы в сторону Романа Санжара или Михайленко смотрел! Тренера в мужиках реально растут и с задачами при финансировании как у Динамо легко справятся

metall1925 (Merefa) 26.02.2018 в 05:17
    писал ещё раньше, тренера в отставку, пора заканчивать эру динамовских сердец, а пригласить толкового тренера (лучше всего немца), капитально очистить состав от пантичей кадоров киндзёр итд.

Хоча першопричина не в тренері, а в президенті. він вважає себе офігенним знавцем футболу. це велика помилка.

Динамо я, звичайно, бажаю всього кращого. Тільки заслужено.
    Пророк

01 квітня 2018 року Маріуполь - Динамо /К/ о 14 -00 годині було заплановано!

Але, відбулося перенесення матчу на 17-00 годину (причина відома всім!!!). Кабінетні криси продовжують темні ігри поза футбольним полем..... привіт, рудому ахмету + рошену і Ко!!!
    Пророк

На звернення футбольного клубу «Маріуполь» Укрзалізниця скорегувала графік руху поїзда № 84/83 Маріуполь – Київ. Так, 1 квітня 2018 року в день футбольного матчу між «Маріуполем» і «Динамо» його відправлення перенесено на годину пізніше. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов у Twitter.
    Пророк

Фарм клуб рудого (Ю-21), сьогодні в Маріуполі, зазнав поразки від столичного клубу 0-2! Рошена і Ко ж не було на матчі............))))
    Пророк

[b]............................Я, до речі, бачив версію, що злили гру Вересу, щоб Маріуполь нк увійшов у шістку і не довелося знов ганьбитися. ...................
    Маріуполь (фарм "рудого" ДНРівця) достроково зайняв 5 місце в Премьер-Лізі, що означає участь в Лізі Европи (якщо УЕФА дозволить бо багато договірних матчів, ще коли були в 1 лізі), тобто в Маріуполі ж безпечно. Час покаже, як фарм "рудого" буде проводити домашні поєдинки у відборі до Ліги Європи, в Маріуполі............
    Пророк

10 РОКІВ ТОМУ. Як кияни "Спартак" громили! - https://www.youtube.com/watch?v=mWtfMGfJGMQ

27.08.2008. Рівно 10 років тому київське "Динамо" вдруге поспіль розгромило свого одвічного суперника московський "Спартак" в рамках кваліфікації Ліги Чемпіонів. Загальний рахунок 8:2 дозволив нашій команді пройти у груповий раунд найпрестижнішого турніру Європи, де кияни посіли третє місце в групі з лондонським "Арсеналом" (1:1; 0:1), португальським "Порту" (1:0; 1:2) і турецьким "Фенербахче" (0:0; 1:0). В тому ж сезоні підопічні Юрія Сьоміна дійшли до півфіналу Кубку УЄФА! 2008 г. «Динамо» – «Спартак» (Москва, Россия) – 4:1 (15,000 зрителей, голы у динамовцев – Алиев (4), Бангура (24), Милевский (48, 78).

PS:
    Динамо зараз - Динамо - Аякс 0:0 ОБЗОР МАТЧА HD - Лига Чемпионов 28.08.2018. - https://www.youtube.com/watch?v=5LAN9CZfDyM
    Пророк

Вітаю, всіх вболівальників футболу, з виїздною перемогою київського Динамо над командою з Казахстану ФК Астана, з рахуноком 1:0.
    З першим місцем в групі та достроковим виходом в наступний етап Ліги Европи. Київ з весняними еврокубками!
    Группа К
    Команда Игры Победы Ничьи Поражения Разница Очки
    1 Динамо (Киев) 5 3 2 0 10-6 11
    2 Астана 5 2 2 1 7-5 8

Динамо (К) 13.12.2018 19:55 Яблонец
    Пророк

Олимпиакос - Динамо (1/16-й финала Лиги Европы)
    Посмотреть онлайн прямую видео трансляцию матча Лиги Европы можно 14 февраля 2019 года, в 19:55:
    Украина - Футбол 1
    Россия - Матч Футбол 3
    Франция - RMC Sport en direct
    Дания - Eurosport Player Denmark
    Польша - IPLA
    Испания - Movistar +, Movistar Liga de Campeones 8
    Греция - Cosmote Sport 2 HD
    Великобритания - BT Sport Extra
    США - B / R Live
    Трансляции на общедоступном телеканале "Украина" не будет!!!
    Зато в сети Интернет ссылок выше крыши без платы за просмотр))))

Кто будет в дороге, на смартфонах - на сервисах мобильных операторов Київстар Футбол TV и Vodafone TV.
    Пророк

Ответ Сообщение от Dracon Посмотреть сообщение
    Олимпиакос - Динамо (1/16-й финала Лиги Европы)......... 14 февраля 2019 года, в 19:55
    2 - 2

Отскочили)) 14 февраля день футбольного отскока))
+ Ответить в теме
Страница 13 из 24

Теги для этой темы