![]() | |
Ви переглядаєте тему Наклеєчки для клавіатури в розділі Допомога новачкам, що є підрозділом форума ІТ Взагалі; Підкажіть, де водяться якісні наклейки для клавіатури! Я зайшла в кілька комп. магазинів - в ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.05.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Найкраще на чорный клаві виглядають чорні непрозорі наклейки. На них літери англійські - білі, а наші - червоні або помаранчові. От де брати, нажаль незнаю вже зараз. Походи, подивись у всіх модних канцелярських магазинах. Особливо в ЦУМі, біля цуму там ще канцелярський магазин є на високих сходах (не пам"ятаю назви). Також Сходи у канцелярський супермаркет ЮЛІС, що напроти ОЦЕВУМа по Артема. Зазвичай шось таке на вітрині валяється. А взагалі то якщо Слонів гарненько помучити, то можуть привезти на замовлення дужжже якісні ноутбучні наклейки. Колись ми привозили спеціально для IBM-овських буків. То вони трохи матові, класно клеяться і точнісінько такого кольору, як кнопки. А ті сині прозорі, що ти купила, вони нормально виглядають лише мабуть на сріблястих клавах ноутбуків Apple Macintosh, бо там оригінальні букви в темноті підсвічуються з середини. А на звичайних клава - то справжнє уродство. | ||
| Користувачі, що подякували Mr. dUSHA за цей допис: |
16.05.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
В мене теж клавіатура на ноуті без кирилиці, але я не переймаюся. ![]() stamina.ru/ ![]() Дуже раджу: 1) не потрібні більше наліпки на клавіатуру - будь-які; 2) набагато краще набирати тексти. А щодо наліпок: 1) прозорі, з жовтим кольором літер (тільки кирилиця) продавалися в СпецВузАвтоматиці; 2) непрозорі, чорного кольору, жовтим латиниця, синім кирилиця продавалися в МКС. Востаннє редагував fragov: 16.05.2008 о 08:16. | ||
16.05.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Цитата:
В спецвуз ніяк не можу потрапити - не співпадають в нас графіки життя. Буду ще пробувати. | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| золотий слон, золотой слон, клавиатура, клавіатура, мкс, наклейки, наліпки, спецвузавтоматика, юліс |
| Параметри теми | |
| |