![]() | |
Ви переглядаєте тему Де у Полтаві можна вивчитись на программіста? в розділі Допомога новачкам, що є підрозділом форума ІТ Взагалі; Вітаю всіх! У мене є таке питання . Де в Полтаві можна вивчитись на программіста ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
| ||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
HTML - це досить просто. Javascript, DHTML - трішки складніше. Раджу тові знайти, а краще придбати книжки для вивчення HTML, CSS. А от мови програмування раджу починати вчити з Pascal, потім C (C++). З цим базисом буде дуже легко опанувати будь-яку з сучасних популярних мов програмування для Веб: PHP, Ruby, C#. Я вивчав спочатку Basic (почав з Sinclair, БК-0011, IBM PC), потім Pascal, потім C++, потім Delphi, потім HTML, потім PHP та MySQL, потім удосконалив CSS з HTML. Все це я вчив майже без вчителів і курсів. Книжки і Інтернет - цього достатньо. Я вчився на конкретних задачах, тобто мені щось потрібно було зробити і шукав, як це зробити. В цього методу є і погана сторона - буває я чогось не знаю, досить елементарного для того, наприклад, хто вчився в технічному вузі. | ||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Ну , якщо хтось вчився у технічному ВУЗі то це ще не значить що він щось знає, наприклад кожен вчить англійську в школі але ніхто її достовбіса і не знає як слід. Я до чого веду, що поки сам не візьмешся ,в голову знання не влізуть ,скільки б ти штани у вузі не протирав . А от книжки ,я усю Полтаву оббігав пок не знайшов підручник по Java script.Нічого складного немає треба тільки трохи думалку врубати. А от С++ щось ніде не бачив. А ще мені цікаво чи можливо самотужки вивчивши мови программування десь влаштуватися на роботу припустимо HTML верстальником? | ||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
ШАГ, Котляревского 1\27, 5-й этаж. За 1,5 года получите старт, потом сами. Но учтите, помимо занятий нужно еще 2-3 часа в день тратить на самостоятельное обучение, иначе деньги на ветер. Раньше там сильные преподы встречались, как сейчас не знаю, мы давно себе новых программеров не набирали. | ||
| Користувачі, що подякували Gonosuke за цей допис: |
02.02.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Цитата:
). В ньому є будь-які книжки і по досить реальній ціні, мені раніше за книжками потрібно було їздити в Києв на Петрівку. Так що, якщо дійсно хочеш вчитися - книжку знайти не проблема. | |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Дякую за допомогу! Буду займатися. | ||
02.02.2008
|
| Полтавський кіт |
|
Допис видалив Odo.
Причина: завуальований мат |
02.02.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Доскональное знание английского никогда не сделает из вас англичанина. Востаннє редагував fragov: 29.04.2008 о 14:03. | ||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Щодо цього згоден з Вами але вивчаючи англійську мову я не ставив собі на меті бути англійцем , а лише вивчити мову для того щоб розуміти техдок .Звичайно можна повизубрювати усі часи, слова та правила граматики або, якщо це стосується мов програмуванння, усі оператори ,функції .Від цього розумніший не станеш .Потрібно мати уявлення що будеш робити зі своїми знаннями. Звісно ,не кожному дано народитися з хистом программування але программувати може кожен. | ||