Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 02.02.2008   [permalink]
Banned
Де у Полтаві можна вивчитись на программіста?

Вітаю всіх! У мене є таке питання . Де в Полтаві можна вивчитись на программіста чи може де є курси щодо вивчення мов программування Javascript , DHTML, HTML ? Допоможіть , будь ласка.
Старий 02.02.2008
rust
Допис видалив fragov.
скажений завсідник :)

Re: Здрастуй рідне Місто!

HTML - це досить просто. Javascript, DHTML - трішки складніше.
Раджу тові знайти, а краще придбати книжки для вивчення HTML, CSS. А от мови програмування раджу починати вчити з Pascal, потім C (C++). З цим базисом буде дуже легко опанувати будь-яку з сучасних популярних мов програмування для Веб: PHP, Ruby, C#.

Я вивчав спочатку Basic (почав з Sinclair, БК-0011, IBM PC), потім Pascal, потім C++, потім Delphi, потім HTML, потім PHP та MySQL, потім удосконалив CSS з HTML. Все це я вчив майже без вчителів і курсів. Книжки і Інтернет - цього достатньо. Я вчився на конкретних задачах, тобто мені щось потрібно було зробити і шукав, як це зробити. В цього методу є і погана сторона - буває я чогось не знаю, досить елементарного для того, наприклад, хто вчився в технічному вузі.
Banned

Ну , якщо хтось вчився у технічному ВУЗі то це ще не значить що він щось знає, наприклад кожен вчить англійську в школі але ніхто її достовбіса і не знає як слід. Я до чого веду, що поки сам не візьмешся ,в голову знання не влізуть ,скільки б ти штани у вузі не протирав . А от книжки ,я усю Полтаву оббігав пок не знайшов підручник по Java script.Нічого складного немає треба тільки трохи думалку врубати. А от С++ щось ніде не бачив. А ще мені цікаво чи можливо самотужки вивчивши мови программування десь влаштуватися на роботу припустимо HTML верстальником?
Гуру

ШАГ, Котляревского 1\27, 5-й этаж. За 1,5 года получите старт, потом сами. Но учтите, помимо занятий нужно еще 2-3 часа в день тратить на самостоятельное обучение, иначе деньги на ветер.

Раньше там сильные преподы встречались, как сейчас не знаю, мы давно себе новых программеров не набирали.
Користувачі, що подякували Gonosuke за цей допис:
скажений завсідник :)

Цитата:
Допис від Полтавський кіт Переглянути допис
А от книжки ,я усю Полтаву оббігав пок не знайшов підручник по Java script.Нічого складного немає треба тільки трохи думалку врубати. А от С++ щось ніде не бачив. А ще мені цікаво чи можливо самотужки вивчивши мови программування десь влаштуватися на роботу припустимо HTML верстальником?
Дуже дивно, наразі такої проблеми немає. Є магазин книжок на ринку, помоєму, імені Шевченка (забув точну назву, але знайти його дуже легко - вхід на ринок зі сторони нашого Біг Бена ). В ньому є будь-які книжки і по досить реальній ціні, мені раніше за книжками потрібно було їздити в Києв на Петрівку. Так що, якщо дійсно хочеш вчитися - книжку знайти не проблема.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Banned

Дякую за допомогу! Буду займатися.
-/-

Вы меня извените, но человеку задающему такие вопросы програмированием заниматься не стоит.
5 лет преподования на комп курсах.
Програмирование - это не курсы вождения.
ЭТИМ КАЖДЫЙ заниматься не может.
Старий 02.02.2008
Полтавський кіт
Допис видалив Odo. Причина: завуальований мат
-/-

Доскональное знание английского никогда не сделает из вас англичанина.

Востаннє редагував fragov: 29.04.2008 о 14:03.
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
Banned

Щодо цього згоден з Вами але вивчаючи англійську мову я не ставив собі на меті бути англійцем , а лише вивчити мову для того щоб розуміти техдок .Звичайно можна повизубрювати усі часи, слова та правила граматики або, якщо це стосується мов програмуванння, усі оператори ,функції .Від цього розумніший не станеш .Потрібно мати уявлення що будеш робити зі своїми знаннями. Звісно ,не кожному дано народитися з хистом программування але программувати може кожен.
-/-

НЕТ каждый не может заниматься програмированием!!!!
Програмирование это творчесво....
Если скажите что картины Дали может кадый нарисовать....
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн