Вы просматриваете тему Моя кухня в подразделе Дом и дача, который находится в форуме Интересы; Сообщение от Николь В квартирах на плитке тоже холодно босыми ногами стоять)))))))))))) Вот это точно.
Якщо стінка замажеться, то треба брати обої щоб мились, а так краще плиткою обкласти ту сторону там де буде раковина і плита.
А у меня плитка на кухне везде. И я очень рада. На полу плитка с подогревом, но мы его пару раз только включали, особо не надо, ковёр лежит.
Раз ця тема всплила, спитаю таку штуку. В мене у квартирі всі поли вкриті лінолеумом, якщо фінанси дозволять, планую зробити в цьому році ремонт в спальні і покласти ламінат, далі в проекті замість лінолеуму на кухні - плитку. В обох випадках рівень підлоги підніметься порівняно з рівнем підлоги коридору. Як у цьому випадку бути з отриманою "ступєнькой"?
в мене зараз алюмінієві порожки стоять на міжкімнатних стиках, типу таких:
але ж рівень підлоги однаковий, а в запропонованому варіанті це вже буде алюмінієвий кут?
А що в ній небезпечного? Тарілка, яка падає на лінолеум теж гарно б'ється ) Мій кухонний лінолеум за роки експлуатації зі світло-кремового (не впевнений, що правильно колір називаю, але він світлий)) перетворився на брудно-кремовий. І ніякими засобами його вже не віддраяти. Вигляд немитого полу, хоч як його не мий.
Не моніторив, але враховуючи, що у спальні буду самовирівнюючу суміш лити, потім підкладка і ламінат, то декілька сантиметрів легко набіжить.
У меня перепады пола от 4х до 12 см. Это ж сколько выравнивающей смеси прийдётся залить !?
Посуда стекло или фарфор, падающая на линолеум, далеко не всегда бьётся. А на плитке 100% капец. И ещё если кастрюля с водой грохнет на плитку, то тогда плитке всё !