Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей37Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 7
Показано с 21 по 30 из 67.
  1. #21
    Offline
    Зануда

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    хоча хлібозаводи теж таким грішать, коли з черствого хліба печуть свіжий
    Це частина дозволеної технології, за умови дотримання пропорцій. Черствий хліб розмочують та додають до тіста.

  2. #22
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Офтоп:
    Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    Недавно купили ромовую бабу, а в ней волос оказался. Моему возмущению не было предела: неужели пекари не в шапочках работают (или я такая наивная). После этого мы не покупаем в том магазине ничего и хлеб из той пекарни, что являлась поставщиком.
    Про ромові бабки чув від своєї однокласниці, і теж волосся. Так вона вже кілька років їх ніде не купує
  3. #23
    JPM
    Offline
    Пророк

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    Недавно купили ромовую бабу, а в ней волос оказался
    хоть не кучерявый волос?
  4. #24
    Offline
    Пророк

    Re: "Наша Ряба" и другие


    розбавим тєму кортінкаме
  5. #25
    Offline
    Новачок

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    Недавно купили ромовую бабу, а в ней волос оказался. Моему возмущению не было предела: неужели пекари не в шапочках работают (или я такая наивная).
    У меня похожая ситуация была.На ост."Оптика" в "Домашней кухне" купила торт "Наполеон",когда дома начали его есть,то в креме оказался живой таракан. Какая же "санитария" творится на той кухне,что они живим тараканом перемазали торт?
    А по поводу "Нашей Рябы",то я покупаю её запечатанную самим производителем(в жёлтенькую коробочку),на упаковке которого есть вся информация.
  6. #26
    Пророк

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Я раніше просто їла "Рябу", а після цієї теми їм і страдаю.
  7. #27
    Offline
    Філософф

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Це все звичайно корисна тема, я думаю всі і так якщо не підозрюють, то знають , шо купляне не єсть гарне і корисне. Але не у всіх є можливості їздити в села і купувати у перевірених бабульок екологічно корисні харчі. І чесно кажучи, я скоріше в магазині куплю, ніж у бабульки, особливу тих, які стоять побіля доріг. Навіть якщо там суперкорисне мясо було, то після суток(а може й більше) стояння попід дорогами, особливо влітку... Пилюка, гази вихлопні і т.д.

    Кстаті, про рябу і іже з ними. Багато хто думає, що вона швидко вариться тому що їх годують всілякою гадістю. Так от, моя сестра іноді привозить нам курочку із свого хазяйства, такий сорт, який швидко вариться, хоча купують вони малими курчатами і годують так як і звичайних курей. А якщо зробити їм умови, тобто гарне харчування - зелень цілогодично, досвічувати, вітаміни і теде, то можна і за 2 місяці виростити дебелу курку на 1,5-2 кг. Так що не все так погано
  8. #28
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Cveha, підтверджую, бо знайомі уже декілька років беруть таких курчат. Вони їдять, як німі, і відповідно швидко ростуть без усяких гормонів, кормів і проч. Цікава порода, але ж безпечні вони в домашніх умовах. Не так давно у ефірі була телепередача-розлідування виробництва НТВ під назвою "М'ЯСО" - там були детально показані всі процеси на птахофабриці. Перші десять днів курочок накачують антибіотиками, щоб вони не хворіли (але якщо дотримуватися норм - то це безпечно для людини). Потім їх годують спеціальними кормами, щоб краще набирали вагу. А нерадиві виробники додають у корм ще й гормони росту. Ось тут і криється вся небезпека.
    Продовжимо "жахи на кухні" (чуть не сказав від Гордона Рамзі).
    Любителям готового фаршу - маленька розповідь про те, як він "готується" в більшості полтавських! (і не тільки) супермаркетів. І так, береться м'ясо сумнівної якості, перемелюється на фарш. За потреби у нього додаються різноманітні спеції, сіль, перець, цибуля. Далі береться специфічний порошок, назву якого робітникам не розголошують, проте бережуть як зіницю ока (бо дуже ж таки дорогий і використання його суворо контролюється, майже як наркотики у фармакології). Дозується він відповідно до ваги фаршу, в який він буде додаватися. Потім береться вода у кількості приблизно 1/10 від маси фаршу. Остання стадія - перемішування. В результаті фарш збільшується в об'ємі, покращуються його консистенція, колір, запах. Готова "маса" знову пускається через м'ясорубку, щоб викласти її в упаковку красивими "черв'ячками". Смачного
  9. #29
    Offline
    модератор

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    я скоріше в магазині куплю, ніж у бабульки, особливу тих, які стоять побіля доріг
    Полностью согласна, - стихийная торговля очень неприятное явление.
  10. #30
    Offline
    Частий гість

    Re: "Наша Ряба" и другие


    Я бы "Нашу Рябу" никому не советовал во избежании в дальнейшем проблем со здоровьем.

    Предприимчивые люди зарабатывают деньги на нас, вбухивают большие суммы в рекламу своего продукта. Думаете, они думают о здоровье нации? Скорее всего об увеличении своих оборотов.
+ Ответить в теме
Страница 3 из 7

Похожие темы

  1. Ответов: 1
    Последнее сообщение: 06.06.2010, 13:29
  2. PEOPLEnet презентує новий тарифний план "Гривня" з лінійки послуг "3 в 1"
    fragov в разделе Новини операторів мобільного зв'язку
    Ответов: 0
    Последнее сообщение: 28.01.2010, 14:31
  3. Ответов: 0
    Последнее сообщение: 17.06.2009, 18:20
  4. Український "Beeline" пропонує своїм абонентам "Довірчий платіж"
    fragov в разделе Новини операторів мобільного зв'язку
    Ответов: 0
    Последнее сообщение: 23.06.2008, 14:57
  5. Ответов: 8
    Последнее сообщение: 27.06.2007, 23:38

Теги для этой темы