Вы просматриваете тему Курка промислового походження: чи варто купувати? в подразделе Дети до 3-х лет, который находится в форуме Детки; Сообщение от Rosinka а зелень, вирощена на цвинтарі?... . Розкажіть детальніше! Про "Рябу" теж чула
Я знаю, що зелень вирощують у сечовині, а от за це - розкажіть.Сообщение от Rosinka
ну а я знаю, що були випадки, коли бабусі сіяли укроп і петрушку на заброшених могилках - яке ефективне використання ресурсів!
П.С. Звісно, на продаж, а не для себе.
Наш народ взагалі дуже чітко диференціює поняття "на продаж", "для гостей", "на подарок" і "для себе"
П.С.а молоко, з якого спершу зливаються вершки і додається вода-пральний порошок і т.д, а потім вже на продаж.
+ бабусі, що забувать помити корову перед доїнням і т.д
А абрикоси, що збираються немічними бабусями біля траси.
і т.д.
Заходила весной в магазинчик с этими курчатами на Браилках (напротив бывшего "Космоса"), вы бы знали, какой там ужасный запах был! Но люди покупали продукцию. На остановке "Сенная" (если ехать с Половок в Центр) то же самое.
Мое мнение, что "Нашу Рябу" и продукцию её конкурентов детям давать нельзя, но каждый решает для себя.
друг работал в черкасской области, в населенном пункте, в котором находится один из обьектов нашей рябы (щас уже и не вспомню точное название). общался насчет рябы с местным населением работающим на этом предприятии. в общем местное население рябу не ест, причем не из жалости к курам![]()
На бойні взагалі...специфіка. Це ж не виробництво рожевих карамельок...Запах, галас тварин та т.і. Слабо собі уявляю: "Я працював на різниці...така красота!..".
Це я так, роздуми.
Значно цінніше було б знати чому саме Ваші знайомі не радять купувати ті чи інші товари.
Почему, не скажу.
Недавно знакомая, которая работает в санстанции рассказывала о "Глобинском мясокомбинате", как они приезжают туда с проверкой и что они там видят: в цехах полом служит земля, покрытая картоном, на который бросают как готовые изделия, так и мясо(которого в самой колбасе процентов тридцать).
Я хоть и не мнительная, но после её рассказов полки с этой колбасой обхожу стороной.
АлекS, а ще Глобино - партнер Екомаркета (та й інших супермаркетів). Знайома, яка там працювала, розказувала, що роблять з просрочкою - запускають у виробництво, як вторсировину (хоча хлібозаводи теж таким грішать, коли з черствого хліба печуть свіжий. Але її найбільшим здивуванням були таргани в головах сируНу і досить поширена практика - перебивання, витирання, переклеювання дат виробництва і кінцевого терміну реалізації.