Все одно за два матчі програла 5:2.
Чого вони на виїзді майже завжди так лажають?!
Вы просматриваете тему Ворскла-Бенфика: мнения, прогнозы в подразделе Чемпионат Украины, который находится в форуме Футбольные матчи; Все одно за два матчі програла 5:2. Чого вони на виїзді майже завжди так лажають?!
Все одно за два матчі програла 5:2.
Чого вони на виїзді майже завжди так лажають?!
laithemmer, судьба у них така, дітки... хоча моя згнайома сказала "Воскла хороша команда. їм просто з Бенфікою не повезло"
nickeler, їм просто треба було не нервувати, а сприймати їх як чергову звичайнісіньку команду (як воно і є).
До речі, трансляції ж не було?
Была по ICTV :)
laithemmer, всьо-равно не обійшли б. оті два гола не більше ніж для самозаспокоєння. Бенфіка для Ворскли надто важкий суперник. цього ніхто не "скривав" і від мєсних пацанів нічого надзвичайного не чекав. хоча 2-1 це надзвичайний результат)))))
і ваще, я зразу думало, шо червоні запхнули з офф-сайда...
Там м'яч ішов до Савіоли від захисника Ворскли, тому суддя не дав осфайду.
все одно молодці. десь у коментах написали - єдина з українських команд, що не бігала за м'ячем, а грала у футбол.
шкода що Сачка зламали.
Ворскла-Бенефіка 2:1 (відео)
Офсайд був до цього. Коли було порушення (після якого нам забили гол), мяч залишився у Бенфіки, суддя показав, що можна грати, португальці продовжили атакувати та віддали пас у офсайд, епізод вже було заграно і суддя мав би призначити вільний удар у сторону Бенфіки. Він чомусь повернувся, до "заграного" епізоду з порушенням і призначив штравний в наш бік. Після цього нам було забито гол...
Я вот смотрю какой все же молодец у нас вратарь, просто слов нет! Главное что никуда не повелся на большие деньги...!