estrangeiro
Не чуди. Там португальців в основі всього кілька чоловік.
Вы просматриваете тему Ворскла-Бенфика: мнения, прогнозы в подразделе Чемпионат Украины, который находится в форуме Футбольные матчи; estrangeiro Не чуди. Там португальців в основі всього кілька чоловік.
estrangeiro
Не чуди. Там португальців в основі всього кілька чоловік.
Вобщєм, рєбята, не дуже хочеться іти на домашній матч. Нанєрвнічаєшся тільки...
Benfica 4-0 Vorskla Poltava (Europa League 1st leg)
А я вважаю, що потрібно йти на домашній матч, навіть якщо наші програють!!! В португалії хлопці переневували + суддя багато що зробив щоб наша команда "попливла". Але ж хлопці старалися, вони віддавалися грі!!!
Тому дома потрібно прийти і підтримати їх, вважаю, що вони будуть грати за честь нашого міста віддаючи всі сили!!!
fragov - Дома буде 5-0 на нашу користь![]()
А я тепер маю ключ до успізу Ворскли - треби дивитись потрібну гру з пивом "Диканські вечори". перевірено вчора на матчі Ворскла-Динамо.
Проти ситого Динамо Павлов виставив той же склад, що й у Ліссабоні - а що було робити? була велика ймовірність, що Ворскла - після кубку з Запоріжжям, після Бенфіки - просто попливе. але плавав захист Динамо.
Окремо: Долганський - умнічка, справжній капітан; Маркоскі - як він зараз грає, то можна не шкодувати за Кравченком, що гріє банку в Динамо; Кулаков - очевидний прогрес, став краще бачити поле, майже не втрачає м'яч; Сачко - зробив те, що мав, знімаю капелюха! Безус - тьху-тьху, щоб не наврочити... міг і перемогу принести.
У мене претензії хіба що до Деспотовські. губив м'яч, позицію, привіз пеналь... хай реабілітується з Бенфікою!
дома буде виграш, мабуть 2:0
Програють 2:0
Просиділа матч з Динамо дома - махала руками і ругалась, але не так р’яно, як на стадіоні. Вивод: сидітиму дома і під час гри з Бенфікою. Валір’яночку капатиму у стаканчик з чайком - вболіватиму ж!
Дома виграють 1:0 або зіграють внічию 1:1.
Ха, не очікував Ворскла-Бенефіка - 2:1!!! Вітаю!
fragov, фігасе! ну так це харашо чи неочєнь? там жеж читирі банки вже було...тоїсть як мертвому припарка.