Опишіть однією-двома фразами (реченням) Ваше ставлення до маршруту "Кільцевий", автобусів "Вольво" що на ньому працюють, інтевалів руху, тощо.
Відповіді можуть бути використані у інтернет-публікаціях.
Дякую.
Вы просматриваете тему Бліц про "Кільцеві" в подразделе Автобусы, который находиться в форуме Транспорт Полтавы; Опишіть однією-двома фразами (реченням) Ваше ставлення до маршруту "Кільцевий", автобусів "Вольво" що на ньому працюють,
27Благодарности
Опишіть однією-двома фразами (реченням) Ваше ставлення до маршруту "Кільцевий", автобусів "Вольво" що на ньому працюють, інтевалів руху, тощо.
Відповіді можуть бути використані у інтернет-публікаціях.
Дякую.
Баси Вольво хоч і старі, все рівно вони класні! Місткі, зручні і взагалі. А от Богдани - людовбивці. Говорити про переваги Кільцевих_Вольво можна лише в контексті Богданів. Про безпеку іноземців не зна (судячи шо Вольво, має буть в поряді, попри вік) але Богдан це д братська могила на кольосах.
Якщо обирати - нафік Богдани, дайош більше Вольво.
було б добре аби хоч до 22:00 автобуси були на маршруті
Якби повернути ці автобуси до того стану і до тієї кількості,що була ще при Кукобі, то ціни їм не було б. Зручні, часто їздять, не димять та не каптять, багатовмісні, просторі. А за Богдани я повністю погоджуся з nickeler. Немає нічого тупішого за ці автобусики, а в контексті з їх теперішнім використанням тимпаче. Це ж у кого клепки вистачило замість великих Вольво та й тролейбусів випустити на маршрути ці гробики на колесах з місцями орієнтованими на маленьких китайців? Можливо замысть маршрутки з 10 посадочними місцями, але не так. Як на мене треба приводити Вольво до ладу і запускати не тільки по кільцю, а й по іншим маршрутам.
Мені не подобаються кільцеві Вольво!
І навіть в контексті Богданів. Богдани - да, погані, але в Вольво для мене особисто більше негативу.
- Якщо в Вольво хоч одна людина буде стояти в проході, то ніхто не зможе протиснутися мимо неї(при всій своїй худобі). В Богдані, в проході можуть худо-бєдно розминутися дві людини.
- Взимку інколи їду на Вольво, якщо не час пік. Влітку - ні за які коврижки не сідаю в "кільцевий"!!!!!!!! В Богдан - сідаю. В Богдані погано, але там є чим дихати, а в Вольво відкритий один або два маленьких люки на огрооооомне довжелезне тіло автобуса. Всі вікна запотілі, дихати нема чим. Я і зупинки не можу проїхати влітку в Вольво - ужасно просто!!!!!!!!!!!
Минусы вольво:
1. Летом - шикарная сауна. Все таки конструкция для северных стран с лютыми зимами.
2. Автобусы разработаны для пригородных марштуров - 4 комфортных кресла в ряду и ууууууузкий проход
Из плюсов (хотя это на 99% относится к водителям) - плавный спокойный ход без гонок с газельками на каждом светофоре. Ну и зимой в них тепло и комфортно.
мінуси Вольво є ефект бані-сауни влітку і в деяких автобусах - сморід від соляри, ну і звісно як вже було сказано - час, до якого вони на маршруті. Плюсами ж є значна пасажиромісткість, зручні сидіння, привабливий салон (хоча подекуди наші люди встигли його попсувати). А взимку взагалі кращого автобуса немає - простоявши замерзнувши на зупинці заходиш у тепло, аж легше стає.
Щодо Богданів - годину тому їхав в такому екземплярі - зі своїми перегонами вони тільки проблеми створюють та ще й людей можуть покалічити.
разражают меня грязные стекла (то ли запотевшие вечно) в вольво
Вообще автобусы ниче так, несмотря на то, что старющие, особенно если сравнить их с "современными". Прикольно наблюдать конденсат (или просто воду) между двойным стеклом.
Несмотря на то что Вольвы 1000000ки и более, поражает их хорошее состояние по приходе в Полтаву, равно как и то в какое состояние они быстренько приходят тут. Ну это понятно из-за наших извечных бед - дураков и дорог. Но даже и в таком состоянии они дают фору нашему автопрому. Из пожеланий - движение по расписанию+расписание на остановках+время работы до 22.