Автобусы ,может и классные, но через стекла "0" ......... видимости.И едут...........35 км.ч. И наглые вдобавок по отношению к другим ТЗ.......поубивал бы..)))))))
Вы просматриваете тему Бліц про "Кільцеві" в подразделе Автобусы, который находиться в форуме Транспорт Полтавы; Автобусы ,может и классные, но через стекла "0" ......... видимости.И едут...........35 км.ч. И наглые вдобавок
27Благодарности
Автобусы ,может и классные, но через стекла "0" ......... видимости.И едут...........35 км.ч. И наглые вдобавок по отношению к другим ТЗ.......поубивал бы..)))))))
Я не розумію, чому проїзд у великих автобусах коштує так само, як в маршрутках?
Нехай значить їздять до пізнього вечора, можна рідше, але все ж.
Про те, що немає чим дихати влітку і вікна для галочки вже сказали.
Добре, я нечасто ними їжджу. Мені краще тролейбус ніж вольво.
Не можу терпіти Вольво. Собливо друхстворчаті.
Бо я в них вічно закачуюсь.
А потім ше довго не можу відійти від того стану.
Фе![]()
влітку нізащо не сяду у вольво, ну хіба шо коли ну дууууууууже спізнююсь і нема нічо на зупинці (я сідаю на кінцевій). взимку там краще, ніж в богданах, в яких теж вікна стають непрозорі, але з причини морозних узорів (може то арт-хід такий? просування красоти в маси?).
і дуже дратує коли в центрі він подовгу набирає пасажирів, які, як було підмічено, не можуть розминутись у вузькому проході антобуса.
загалом же люди користуються - бо треба їхати, вибору особо нема.
Летом в "Вольво" настоящая пытка, а в некоторые модели, по моим наблюдениям, на среднюю дверь детская коляска вообще не проходит. Жалко мамочек, которым нужно ехать в поликлинику или еще куда...
К плюсам можно отнести то, что ездят они с интервалом в три минуты, - долго ждать не приходится.
с колясками нужно гулять по улице ))
Даже если не по улице с колясками, ведь бывают такие ситуации, визит к враучу например, альтернатив всеравно нет. Богданчик или Рута отпадают сразу, может тролейбус, да и то врядле, там хватает бабушек со своими телегами.