>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 05.10.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Что раздражает на дорогах?

А мене дратують значки-наліпки жіночого шкрьоба на задньому склі - так би і тріснула такій дівчині по голові чим поважче...Не знаю чому, але оці туфлі дратують страшезно, до нервового посіпування і скрипу зубів.
А ще дратує, коли бабуськи починають іти на червоне світло, коли автомобілісту горить зелений - чи повилазило, шо нам зелене, чи то маразм вже. А потім водітєль такий-пересякий, бабулічку задавив...А куди та бабулічка дивилася - ніхто не питає.
Кумарить, коли таксисти нагло "підрізають" - одне слово лиш з ними асоціюється у такому випадку - му*ак. Як переляканий, летить позаду, сигналить, вихляє, вилітає попереду, мало не в’їжджаючи у нашу машину, а потім як ні в чому не бувало повзе і стопорить рух....Рррррр!!!

А ще дуже "радію" тоді, коли дощ чи сніг з дощем. Ідеш ти собі так по вулиці, калюжі оминаєш, шоб не обляпали машини, стаєш на світлофорі на червоному світлі - а вони побіля тебе проїдуть і обіллють грязюкою по вуха - бо їм бачте вже жовтий увімкнувся, треба ж швидше пролетіти...І нічого такого, шо рожева дублянка в чорних плямах - та шо ж там, воно ж запізнюється!!

Востаннє редагував laithemmer: 05.10.2008 о 18:19.
Старий тиждень тому   [permalink]
Частий гість

На дорогах появились отдельные автолюбители, в усмерть перепуганые новыми штрафами!
Теперь они не ездят, а только ползают, даже там где по правилам можно ездить...
Жутко раздражает!!!
филе пацанёнка

я меня раздражают мудаки которые подъезжают на перекресток опускают стекло и выворачивают жменю шкарлупок или выбрасывают пачку из под сигарет!!
Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис:
Старий тиждень тому
Olio
Допис видалив fragov. Причина: Для цього є кнопка "Подяка" (або "Спасибо").
Я.

Достали мудаки, которые стоят в левой полосе, и при включении зеленого включают левый поворот. Олени сцуко!
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Ощущаете ли Вы появление пробок на дорогах Полтавы? Жук©® Авто & Мото 28 29.09.2008 16:42
На дорогах Полтавської області для контролю над ситуацією встановлено 8 відеокамер fragov Авто & Мото 10 25.09.2008 11:14

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.