Ви переглядаєте тему Результати Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2008» в розділі Авто & Мото, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Результати Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2008» 25 лютого 2008 року відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнської ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.03.2008
| [permalink] | ||
| Я. |
Я тут стишок боянистый вспомнил))) Мне кажется порой, что иномарки Отбегавшие срок свой на земле. Не сожжены горелкой газосварки, А превратились в белых жигулей . Летят они кряхтя как конь педальный, Не в силах оторваться от земли. Не потому ль так тихо и печально Мы провожаем взглядом жигули. Летит жигуль и страшно все тайотам, Летит, как будто черт его несет, А в прошлой жизни был он шестисотым. Пока не повстречался с К 700. Но день придет, бензин в цилиндры брызнет, Он выжмет 240 в пол-пинка! И вспомнит, кем он был в минувшей жизни... И вспомнит, что не снялся с ручника. (Пы.Сы. -на мотив песни о погибших солдатах..) | ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
02.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А мінє прьот Ламбарджіні, от тіко на наших дарогах їй будут крантИ! Ти їй - Ехай! а Она тібе - Чих-пих-дир....І на пєрвой же кочкі умрьот долгай мучітєльнай смертью "поллімоного" зєльонопрізідентового содіржанія! ![]() | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
03.03.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
вот такая вот красавица катается у меня под окном по утрам:) причем так шустро что не успеваешь сфоткать, но все таки попалась в камеру телефона на заправке!:) | |||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
03.03.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А то! Чесно не панімаю людей, які кажуть, шо їх більше пре од Феррарі. ІМХО, краще Лабмарджіні буть нічо не може! Ну хіба шо БТР :) Бо на ньому хоч по картоплю, хоч на світський раут ![]() ![]() Відповідь:
Мінє! Мінє таку машину!!! Я чесно, чесно-чесно її буду любить більше кампутера, і навіть щоденно протірать стікло серветками для монітора...ну можу ще Містером Мускулом!.... | |||
06.03.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
Для 1.4, да еще и корейского авто, хотя и в полной комплктации, цена не маленькая - 106 000 грн., но пока на всю Украину только 2 машины Забирайте - повыпендриваетесь ![]() | |||
12.03.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
12.03.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Честно даж не знаю точно где какя педаль ![]() | |||
13.03.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Прущихся - это не то слово, автомобиль для меня как еще один орган, забрать руль, тоже самое, что ногу отрезать )))) Может и так, нужно же "неавтомобилистам" на чем-то ездить ))))) Востаннє редагував Gonosuke: 13.03.2008 о 14:19. Причина: Automerged Doublepost | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Точка обстрела / Vantage Point (2008) | AmoKK | Кіно | 0 | 27.03.2008 03:30 |
| Mary Jane - Эксперимент (2008) | R0N | Rap/Hip-Pop | 0 | 29.02.2008 15:45 |
| Берлинале 58 [07.-17.02.2008] | SnegoVik | Кіно | 3 | 08.02.2008 17:38 |
| Янукович обіцяв вступити в НАТО до 2008 року | RAMM | Політика та Історія | 3 | 05.02.2008 21:36 |