>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 22.02.2008   [permalink]
Постійний відвідувач

Lol Ремни безопасности!!!

А ты пристегнулся перед тем как тронуться с места?
НАДА КОЛЛЕГИ, ГОВОРЯТ ОНИ ЖИЗНЬ СПАСАЮТ.
Філософф

Re: РЕМНИ БЕЗОПАСНОСТИ!!!

пристегиваюсь всегда
насколько знаю они не дают вылететь водителю/пассажиру из машины при столкновении
Гуру

Пристегиваюсь и не только для безопасности. С ремнями намного удобнее проходить повороты, не болтает по салону ))
Філософф

Відповідь:
Допис від Gonosuke Переглянути допис
Пристегиваюсь и не только для безопасности. С ремнями намного удобнее проходить повороты, не болтает по салону ))
ниче так ты повороты проходишь!:) heel-toe downshifting случаем не не применяешь в езде??:)
Гуру

Відповідь:
Допис від Ihor Переглянути допис
ниче так ты повороты проходишь!:)
На старой машине хобби у меня такое было, там системы стабилизации отсутствовали, можно было легко проходить повороты со срывом моста. Сейчас лафа кончилась, гадские японские мозги выравнивают тазик в самый интересный момент ))))
Старий 26.02.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Принципово ігнорую паси безпеки. Навіть не можу пояснити - чому. Мабуть це в мене від батька - він льотав скажено, але не використовував паси. Лише коли "мента" бачив )))) Оце так само і у мене.
Недавно їхала зі співробітником по місту. Він мене відразу на повороті попросив пристібнути пас, - чогось у мене була така реакція, ніби мене як матову лампочку обклали.
Розумію, що це рятує життя (інколи!), але нічого не можу зробити зі своїм фе.
Філософф

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Принципово ігнорую паси безпеки. Навіть не можу пояснити - чому. Мабуть це в мене від батька - він льотав скажено, але не використовував паси. Лише коли "мента" бачив )))) Оце так само і у мене.
Недавно їхала зі співробітником по місту. Він мене відразу на повороті попросив пристібнути пас, - чогось у мене була така реакція, ніби мене як матову лампочку обклали.
ну это конечно личное дело каждого, но я бы все таки посоветовал пристегиваться

Відповідь:
Допис від Ihor Переглянути допис
ну это конечно личное дело каждого, но я бы все таки посоветовал пристегиваться
Душа не бажає перепон своїй свободі Машина - це клас. Мене моє сонечко рідко допускає до руля, але коли допускає, то мені так здається, трохи невпевнено себе почуває - я ж не зовсім нормальна
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Треба тобі побачити, що буває з тими хто не користується пасами на передніх сидіннях, хоча б фото. Коли людина об бардачок зрізає собі повністю обличчя, або вилітає через переднє скло і проїжджає по асфальту кілька метрів, там ніхто не каже про життя, бо жити ти будеш, але в якому вигляді? Хочеш зніматися в фільмах жахів без гриму - не має проблем і далі нехтуй пасами безпеки.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Треба тобі побачити, що буває з тими хто не користується пасами на передніх сидіннях, хоча б фото. Коли людина об бардачок зрізає собі повністю обличчя, або вилітає через переднє скло і проїжджає по асфальту кілька метрів, там ніхто не каже про життя, бо жити ти будеш, але в якому вигляді? Хочеш зніматися в фільмах жахів без гриму - не має проблем і далі нехтуй пасами безпеки.
Дякую за турботу. Але так сталося, що фото я бачила - безпеку життєдіяльності у нас вів інспектор і одного разу взяв робочу папку зі собою. Вразило. Але нічого більше.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.