Ви переглядаєте тему ГАИшник - какой он? в розділі Авто & Мото, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Ну чесно говоря - меня останавливали разные и даже Российские, но наши Полтавские - земляни ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.08.2007
| [permalink] | ||
| Я. |
Вы видать не в курсе, сколько один патруль должен "с"давать старшему по смене? ;) Поэтому на "протокольные" нарушения сейчас всем плевать. Все ловят пьяных. С которых можно денежку стрясти. А "встречка", "скорость", и "красный". Это так, изредка, для видимости бумажной работы... Вы давно замечали измерение скорости в черте города? ;) | ||
07.08.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Київ, стара Обухівська траса, інспектор ДПС зупиняє Мазераті за трикратне перевищення швидкості, Мазераті зупиняється, відкривається маленька щілина затонованого скла. Даішник: - Прапорщик Завада, ваші документи. З вікна Мазераті вилазить стодоларова купюра, інспектор ховає її у нагрудному кармані та каже: - Усьго найкращого, намагайтесь не порушувати! З вікна з`являється наступна купюра такої ж вартості. - І будьте уважні, через 500 м ще один екіпаж ДПС. Знову сто доларів. Даішник, вдивяючись в номер автомобіля: - Я тут працюю вівторок/четвер з 8 ранку до 15:00, я ваш номер запам`ятав, в ці дні можете їздити спокійно. Знову купюра в сто доларів... - Щастя, здоров`я Вам, діточок розумних, успіхів у бізнесі і щоб цуцик ваш перемагав на усіляких виставках і таке інше. Знову рука з купюрою... Інспектор стоїть деякий час, потім знімає картуза, відкашлюється і каже: - Вірш! Тарас Шевченко! "Мені тринадцятий минало..."!!! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Какой город в Украине вы б назвали Rap city? | muravey | Rap/Hip-Pop | 10 | 30.08.2008 19:31 |
| Какой у вас марки мобильний | STALKER | Мобільні телефони та КПК | 62 | 09.06.2008 11:24 |
| Какой ты рэпер??? | R0N | Rap/Hip-Pop | 4 | 08.05.2007 23:17 |
| какой стиль музыки вы слушаете? | Yorik | Полтава | 7 | 01.07.2005 02:09 |