>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 05.08.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

ГАИшник - какой он?

Ну чесно говоря - меня останавливали разные и даже Российские, но наши Полтавские - земляни - на трассе самые лояльные были ко мне - родиной пахнет гг, харьковские самые острые - всю душу вымотают, ну российские - им положено, в крыму - вежливо-придирчивые.... А как на меня, наши - Полтавские - самые родные - но всеравно только по протоколу и никакой налички... гг

Делимся впечатлениями, может я и неимею полной картины?
Філософф

Re: ГАИшник - какой он?

Я не понял, почему москалям положено?!Вон их уйма ездит по Украине и я не видел что бы их на каждом углу останавливали и штрафовали.
Я.

Відповідь:
Допис від Жук©® Переглянути допис
А как на меня, наши - Полтавские - самые родные - но всеравно только по протоколу и никакой налички... гг
Вы видать не в курсе, сколько один патруль должен "с"давать старшему по смене? ;) Поэтому на "протокольные" нарушения сейчас всем плевать. Все ловят пьяных. С которых можно денежку стрясти. А "встречка", "скорость", и "красный". Это так, изредка, для видимости бумажной работы... Вы давно замечали измерение скорости в черте города? ;)
Старий 07.08.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Київ, стара Обухівська траса, інспектор ДПС зупиняє Мазераті за трикратне перевищення швидкості, Мазераті зупиняється,
відкривається маленька щілина затонованого скла.
Даішник:
- Прапорщик Завада, ваші документи.
З вікна Мазераті вилазить стодоларова купюра, інспектор ховає її у нагрудному кармані та каже:
- Усьго найкращого, намагайтесь не порушувати!
З вікна з`являється наступна купюра такої ж вартості.
- І будьте уважні, через
500 м ще один екіпаж ДПС.
Знову сто доларів.
Даішник, вдивяючись в номер автомобіля:
- Я тут працюю вівторок/четвер з 8 ранку до 15:00, я ваш номер запам`ятав, в ці дні можете їздити спокійно.
Знову купюра в сто доларів...
- Щастя, здоров`я Вам, діточок розумних, успіхів у бізнесі і щоб цуцик ваш перемагав на усіляких виставках і таке інше.
Знову рука з купюрою...
Інспектор стоїть деякий час, потім знімає картуза, відкашлюється і
каже:
- Вірш! Тарас Шевченко! "Мені тринадцятий минало..."!!!
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Какой город в Украине вы б назвали Rap city? muravey Rap/Hip-Pop 10 30.08.2008 19:31
Какой у вас марки мобильний STALKER Мобільні телефони та КПК 62 09.06.2008 11:24
Какой ты рэпер??? R0N Rap/Hip-Pop 4 08.05.2007 23:17
какой стиль музыки вы слушаете? Yorik Полтава 7 01.07.2005 02:09

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.