Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей110Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 15 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 148.
    Пророк

Понти на продажу, або "золоті", "круті", "блатні" номери...

Початок теми - тут:
    http://www.poltavaforum.com/avto-mot...avtomobil.html

Але, оскільки розмова переходить трохи в іншу площину, вирішив зразу відокремити обговорення на іншу тему
    ================================================== ===================================
    Ответ Сообщение от 23q Посмотреть сообщение
    vladd, тю, откуда столько ненависти?
    Маладєц!
    От подобається мені ця "справжня мьєлкоукраінская черта", коли тільки но починаєш висловлювати свою думку "отлічную от прінятой толпой" - значить ти "ворог", "ненавидиш", "запроданЬєц піндосов", "бендеровЬєц".

Будь-яке обговорення, у нас легко перевести в срач.
    І в той же час на себе ну ніхто ніяк не хоче дивитись. Майже завжди "основной чЬєртой" проходить тема:
    А что я? Я ничего, так люди говорят.

мне самому нравится нумерология и все числа у меня красивые
    Скажи тоді (тільки чесно), а сонцезахисні окуляри у весінньо-літній період, носиш "замість гребінця"?

понт стоит не на первом месте однозначно.
    "КанЬєчно", "охотно вЬєрю".
    По роду роботи, та й не тільки, мені майже кожного дня доводиться стикатися з тими, хто теж так каже....
    Висновок для мене поки що залишився той же: "стадний інстинкт - наше всЬо".
    У Полтаві "понти" продаються так же гарно, як на автобазарі "бризговики спарко".

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Мой брат просто так получил номер 6766, который тоже можно отнести к крутым.
    Да уж! Прієхалі!
    Ходили, балакали, сіли та й заплакали....
    Скільки треба "пересічному полтавцю" для (примарного) щастя: кульок гречки, "майже крутий" номерний знак на авто та телефонний номер (050) 500-50-00

Есть еще категория людей, которые специально берут себе простые номера (и к номерам мобильных это тоже относится) потому, что их тяжело запомнить
    Так це "харашо" чі "плохо"?
    Такі номери мабуть теж купляти треба за оголошенням:
    продам золотийє крутийє простийє номьєра
    І па чом нинчьє товар?

А звучить теж просто "супер":
    Сьогодні я "достав" собі крутий золотий простий номер!

Вы что, первый раз его сообщение прочитали ))
    Щас еще скажет, что это Янык виноват в краже машины. Может не лично угонял, но руку приложил )))
    В якомі "мьєсті сміяцца нада" не підкажеш?

23q
    23-й участник

Re: Понти на продажу, або "золоті", "круті", "блатні" номери...

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение
    Скажи тоді (тільки чесно), а сонцезахисні окуляри у весінньо-літній період, носиш "замість гребінця"?
    Скажу - ношу очки для зрения. Предназначение их, я надеюсь, понимаешь? Что, не вписался в твой "стереотип"? То-то же. Бирки заочно вешать я смотрю ты мастак.
    Пророк

Скажу - ношу очки для зрения. Предназначение их, я надеюсь, понимаешь?
    З огляду на твої минулі пости - тепер краще розумію, з ким спілкуюсь.
    Десь так і уявляв...
    Пророк

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение
    В якомі "мьєсті сміяцца нада" не підкажеш?
    с любого места в любом вашем сообщении )))
    Нервова, курррва

Пацани, а про шо срач? Так впадло читати усі повідомлення. ПАри чому пішли вже конкретно образи. А з чого почалось?)))
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

vladd, навіщо ображати людей. Складається таке враження, наче ви злі на ввесь світ. А щодо теми - у мене два номери і обидва можна включити до списку "блатних", тільки коштували вони мені стільки, скільки правив оператор - 10 і 25 гривень відповідно. Ще додам можливості вибору у мене не було, стартові пакети були витягнуті з загальної упаковки.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

sharasha, форум оживае. Черговий холівар розпочато
    Пророк

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Пацани, а про шо срач?
    По лінку є посилання на "початок історії".

Короткий опис "першої серії":
    У чоловіка була нова тачка, але потім її начеб-то вкрали (не віриться, ну то й хай буде так).
    Один з дописувачів помітив, що реєстраційні знаки на авто з розряду тих, які одні розумні хлопці, які не мають грошей, продають тим, у кого ті гроші є зайвими.
    Дописувач (тобто я) зауважив, що замість того, аби витрачати гроші на "красівий номер", логічніше було б подбати про додаткову систему захисту автомобіля, яка не була б стандартною. Можливо б така система зробила б процес крадіжки більш складним і авто б не викрали.

Так впадло читати усі повідомлення.
    Дане припущення "викликало живу дискусію" у "колі однодумців".
    Отож, аби відокремити мух та котлети я швиденько вирішив виділити обговорення цього питання в окрему темку.

ПАри чому пішли вже конкретно образи. А з чого почалось?)))
    Без образ, нажаль, "не всім до снаги". Якщо ти не думаєш "как всЬє моі друзья" - значит ти "не такий".

І далі вже "общество дифференцируется по цвету штанов и расположению клеток/полосок".

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    vladd, навіщо ображати людей.
    Чим саме? Тим, що штани Василя мають не той розмір "смужки", чим штани Івана?
    Так начеб-то маю право на власну думку, і не вимагаю від співрозмовників носити піонерський галстук (який мені дуже подобається).

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    А щодо теми - у мене два номери і обидва можна включити до списку "блатних"
    Реклама - гарний рушій прогресу. Особливо у "нашому селі" (та й не тільки). Насправді ж відбувається підміна цінностей, внаслідок чого "піпл" починає ганятися за штаньми з "правильно-модно-уважушною" клітинкою.
    У той же час "щасливий власник" не помічає того, що штани зроблені з низькоякісної синтетичної ганчірки...

Далі - більше. І вже не є цінними такі надбання як освіченість, бо диплом можна купити з будь-якою оцінкою. Женуться "за оцінкою", забуваючи що це зовсім не одне й теж, що "знання".

Втрачають цінність такі людські якості як та ж взаємоповага до оточуючих. Хоча я не інвалід, але мене просто дратує скотське ставлення до тих же інвалідів, про яких "забув вельмишановний тихонович" у час облаштування "бізнес-переходів" у центрі міста (спробуй но спуститися на колясці в наші переходи!).

Мені зовсім не гріє душу картинка, коли з вікна машин летять недопалки та пачки з-під цигарок.
    Переходячи пішохідний перехід на свій "зелений", я повинен роз'яснити дитині про те, що треба все-таки подивитись вбік та пропустити "поганого дядька", який "летить" на пішоходів на свій "червоний".
    І як виявиться, у "поганого дядька" в 90% випадків будуть всі необхідні "атрибути" у вигляді "номерів", "ксив". А сам дядько вже давно не знає, що таке совість, бо останні десять-двадцять років йому не до того - він "рьєшаєт вопросЫ".
    =========
    Ну й покладемо фото "для затравки". Нехай й не 7777, більш "бюджетний", але все таки й не той, що "в черзі видавали".
    Хтось вже "пронікся повагою"? Чи "йому можна"?
    А "ЗАЗ-968" ("Запорожець") якщо туди поставити, то буде "по-пацанскі"?
    Чи "по статусу ньє положено"?
    Буду радий почути різносторонні думки, включаючи й "умовних опонентів".
    Миниатюры Миниатюры 2011.07.12-2.JPG   2011.07.12-1.JPG  
    модератор

vladd, маладєц, і раптом ми зняли рожеві окуляри і побачили, що навкруги 95% бидла (одначе із різними фінансовими можливостями)
    Пророк

Офтоп:
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: BO5Gbs1AUqo.jpg
Просмотров: 2
Размер:	119.5 Кб
ID:	34984
+ Ответить в теме
Страница 1 из 15 1 2 3 11 ... ПоследняяПоследняя