Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 16.
    Генерал-хорунжий
    Slip

Мазепа-Фест 2007 та новий сайт

Слава нації!

Вітаю всіх із відкриттям нового рок-сайту, що присвячений щорічному полтавському Мазепі-Фесту. Адреса:
    http://mazepa-fest.org.ua/

Запрошую відвідати як сайт, так і фестиваль, що проходитиме з 8 до 10 червня в Полтаві. Детальна інформація тут:

http://mazepa-fest.org.ua/index.php?...id=12&Itemid=1
    http://mazepa-fest.org.ua/index.php?...id=13&Itemid=1

На сайті: релізи, фото, афіші. Також буде додано інфо про учасників, музичні треки виконуваних на фесті пісень. незабаром
    на сайті буде відкрито форум.

Прошу відвідати та написати свій відгук до вже існуючих відгуків!

Дякую!

Слава Трипіллю!

Пророк
    Кльовий сайт! Нарешті дочекалися, бо знайомі з інших міст іноді запитували шо та коли - тепер кинув їм лінк і всьо чьотко:)
    От тіко інфи там мало, статей там різних, фоточок цікавих.
    komonaut
    Гість
    Шановні! а хтось може допомогти з впискою в Полтаві двох-чотирьох харківьян? чи може скажете де можна неподалік зупинитись в наметі?
    Частий гість
    ДЯКУЮ!!! молодці. прогресуємо. всьо у нас і так добре, але я просто впевнений, що буде ще краще!!!!!! так радію я цьому фесту......так чекаю..............і от-от він скоро ........!!!!!!!!Скіко там цікавих людей...цікавої музики.......зустрінемося там!!!!!
    Пророк
    Ответ Сообщение от komonaut Посмотреть сообщение
    Шановні! а хтось може допомогти з впискою в Полтаві двох-чотирьох харківьян? чи може скажете де можна неподалік зупинитись в наметі?
    А що ви за народ? Яку музику слухаєте? Якщо неформали - допоможу чим зможу. Вписатись не обіцяю, але поруч з моїм домом річка і ліс, можу зустріти-провести. Ну там може речі на день до себе закинути поки на Мазепі будемо тусуватись. Тим більш що від мене до місця проведення фесту 20 хвилин пішки. Та пізно ж ви намилились, раніше треба.

Ну я тобі своє мило кину в приват, напиши і тоді шось вирішувати будемо.
    Генерал-хорунжий
    Сайт вирішили зробити спонтанно. До цього часу Микола Кульчинський (директор фестивалю) досі не знає про його існування. Але інфа має доповнюватись незабаром, сьогодні-завтра. А потім після цьогорічного фесту теж буде багато!
    Пророк
    Ответ Сообщение от Мартин Посмотреть сообщение
    Сайт вирішили зробити спонтанно.
    отож і даремно! у кожного фесту має бути свій сайт, щоб людям легше було знайти інфу. Наприклад звідкіля житель Полтави може щось знати про етно-фестиваль у Шешорах? А так зайшов-глянув і можна пакувати чемодани:locomotive:
    На мою думку можна брати приклад з Шешорського сайту, бо там є все:yes3: Якщо не був на ньому, то раджу зазирнути - дійсно гарна штука!
    Генерал-хорунжий
    Я б теж виставив ВСЕ! Залюбки. Аби було що виставляти. Сподіваюсь на Фестивалі буде домовлено з учасниками про матеріали. І надано для розміщення на сайті. Будемо турбувати також Просвіту.
    Пророк
    Ответ Сообщение от Мартин Посмотреть сообщение
    Я б теж виставив ВСЕ! Залюбки. Аби було що виставляти. Сподіваюсь на Фестивалі буде домовлено з учасниками про матеріали. І надано для розміщення на сайті. Будемо турбувати також Просвіту.
    Та-а-а, якщо сидиш в мережі Галактика-Поиск-сателит, то там фоток з Мазепи віз і маленький візочок можна знайти. Та й ще б може на наступний рік з міською владою домовилися, щоб отам в ліску біля ставків наметове містечко розбити? Бо бач же питають люди. А так би виділили лісок, пару біотуалетів, польову кухню, ну і пару-трійку ментів для охорони порядку. Може б грошей не заробили, але на нуль би вийшли, плюс додаткова реклама фестові була.
    Генерал-хорунжий
    За наметове містечко ти правий, а платити будуть за нього?

Оновлення на сайті відбувається час від часу. Є відео та фото нове.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя