і все ж таки, чекаємо мало-мальськи притомного звіту ) стільки вижидати, аби обмежитися "нема слів"? і це про улюблений гурт.... якось це не по-пацанскі )
Вы просматриваете тему С.К.А.Й. у Полтаві! 23.03.2012 "Villa Крокодила" (афиша) в подразделе Афиша Полтавы, который находится в форуме Куда пойти в Полтаве?; і все ж таки, чекаємо мало-мальськи притомного звіту ) стільки вижидати, аби обмежитися "нема слів"?
і все ж таки, чекаємо мало-мальськи притомного звіту ) стільки вижидати, аби обмежитися "нема слів"? і це про улюблений гурт.... якось це не по-пацанскі )
veselka,
nickeler, Нік, зара' лише купа емоцій )) Так, такого варто було чекати! Пісня за піснею, море адреналіну, коротше - словами такого не передати! Це треба лише відчути. Деякі з глядачів, що стояли поруч, дивувалися моєму знанню текстів )) Виклались на всі 100500% Особливо Папа з Олегом. При тому, що спочатку ще й невеликі трабли з технікою були.
П.С. Спасибі моєму тезці, за те що доклав зусиль, щоб хлопці приїхали до Полтави.
П.С. Руки тремтіли, коли брав автографа і фотографувався, навіть Собчук це помітив ))
Sky, я теж чула її раніше :)
красавцы! живой звук, искренно, душевно. Лтава смонтирует сюжет- скину ссылку
Офтоп:
Офтоп:
nickeler, дівчата, які стояли в черзі, фотографувались, а я якось думав лише взяти автограф. Собчук підписав альбом і я вже почав відходити як він запитав "Може ти сфотографуватись хочеш? Чи ні?" Тоді поліз швиденько в кишеню за телефоном ))
Sky, та не оправдуйся ))))))))))
nickeler, а я й не виправдовуюсь, спитаєш у Собчука при нагоді. Ще й каже охоронцю "людина може фотографуватись не хотіла, а ми заставили" отак от))