Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack (1) Параметри теми
Старий 05.06.2008   [permalink]
модератор

Re: Концерт ДДТ 25 мая 2008

Цитата:
Допис від Mr. dUSHA Переглянути допис
....Кто бабло на проведение концерта дал, тот свои идеи между песнями и задвигает со сцены в народные масы. А мызыканты - они лишь как средство собрать народ для большей эффективности впаривания идей.
Там "между строк" так и написано: "Смотрите, какие мы класные чуваки! Самый лучший в мире концерт для вас забабахали! Только за нас и надо голосовать/в наши церкви ходить/и т.д., и т.п...." (нужное подчеркнуть) Технологии рынка вобщем.
Всегда, всю жизнь, из покон-веков все войны начинались только лишь из-за нескольких причин: 1) политика (сюда же бабло и власть), 2) религия 3) женщины. Сейчас, слава Богу (как кажется) войн поменьше, но из более кровавых они перешли в разряд информационных. И не важно кто кого продвегает: одни проталкивают политику в масы, другие - религию, но главное чтоб народу было побольше, да и желательно в одном месте.
А войны из-за женщин отпали - за них просто в морду бьют.
Користувачі, що подякували Kach за цей допис:
Старий 05.06.2008   [permalink]
-/-

Блин, не трогайте Шевчука....
Гринжоплей на эту тему лучще пообсуждайте
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
Старий 06.06.2008   [permalink]
модератор

Тихо, ребята! тсссссссссссс... А то поднимем сейчас армию воинствующих фанатов ВИА "Грындбджолы", и огребем люлей по полной. Афроамериканорабочие сцены, кулисы и барабана - войдут в историю как гордость украинской эстрады, ее беспросветная радость и счастие. Ура!))

Вообще концерт давно закончился, "экологию" уже вроде как обсудили, а тут по новой волна пошла. Давайте или хорошее, либо прекращаем манипулировать естеством :) Родина уже вне опасности :)
модератор

Цитата:
Допис від rust Переглянути допис
Блин, не трогайте Шевчука....
Гринжоплей на эту тему лучще пообсуждайте
оооо - Гринжопли - это вообще можно отдельную тему создавать:)) - как появились, так и пропали, хотя олицетворяют собой отдельную конкретную и важную часть истории Украины! Может быть даже, лет так через сто, в учебниках по истории Украины будут писать: "...и под их музыку "Оранжевая революция" свершилась!, - исторический переворот стал "иметь" свое место!" :)
Користувачі, що подякували Kach за цей допис:
модератор

Цитата:
Допис від Kach Переглянути допис
исторический переворот стал "иметь" свое место!" :)
Да и не только место, и не только свое))
Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис:
модератор

Цитата:
Допис від Ктулху Переглянути допис
Да и не только место, и не только свое))
я знал, что первый, кто прокомментирует - будешь ты:))
кстати, недавно Гринжол по телеку показывали (недели 2 назад) - сидели в студии, только не пойму - то ли по старой памяти ностальгия замучила, то ли никак не уймутся и не могут от туда выбраться:)))
модератор

Kach, ёлы, а я пропустил. Теперь ничего не остается, как уйти в буддистские монахи. А знал бы - купил бы телек :)
Старий 11.06.2008   [permalink]
модератор

Выступление (аудио) Шевчука на Петербургском экономическом форуме. Как обычно Кросавчег, был весьма категоричен. Коснулся тура по Украине.
Старий 25.07.2008   [permalink]
Постійний відвідувач

Ну що, шановні, ще одна серія Юрія Шевчука? він має намір заспівати, і очевидно заспіває, як не на Майдані, то на Хрещатику, з нагоди надзвичайно "круглої" дати - 1020 років Хрещення. І ви, очевидно, будете, як завжди, казати, що це мистецтво, а не політика. Але я сумніваюсь, що ви хоча б самі в це вірите.
У травні він дав інтерв'ю найпопсовішій газеті КП, поділившись своїми міркуваннями про голодомор і мову; він і зараз, для впертих, повторює ці думки:

«Ющенко и все его коллеги боятся, я думаю, в первую очередь российского капитала. Они боятся потерять деньги, которые отжали из Украины. Конечно, если Москва сюда придет, она вышибет украинский бизнес отсюда за неделю и будет владеть всем».
«Когда пытаются поссорить нас, сталкивая «москали – хохлы», когда говорят, что московская «радянська» власть уничтожала украинский или там прибалтийский народы, я говорю: все мы строили вместе один коммунизм. Не получилось. В чем теперь обвинять друг друга? Половина генсеков в СССР были украинцами, а в Москве правили грузины – Берия и Сталин, а диктатура Ленина держалась на латышских штыках…».
«Почему не сделать два государственных языка, как это во многих европейских странах, куда стремится ваше правительство? Сегодняшняя скороспелая жесткая украинизация отдает варварским шовинизмом».

Я не збираюсь сперечатись по суті його тез, вкрай примітивних. Зрештою, музикант не повинен бути розумним, навіть рокер. Мені байдужі його думки з цього приводу. Але я хотів би, щоб він залишив мою країну без своєї пропаганди - мені вистачає Затуліна, Лужкова, Рідігера, Путіна і всієї цієї зграї, і нехай би Шевчук ("полухохол - полутатарин", за його власним висловом) займався проповідями десь на Московщині.
І це лише один напрямок агресії з аж такого "високодуховного" приводу, як долучення до християнства. Ті, хто платять за Шевчука чи Шевчуку (а мені байдуже, агітує він за гроші чи з доброї волі і властивої росіянам звички влізти в чужу хату і повчати, як жить, але сумніваюсь, що він безкоштовно місяцями тиняється по Україні), мають і ніші засоби наочної агітації. В Києві з'явились бігборди тих, хто платить за музику. Ось філантроп Горбаль, у якого, виявляється, нема ні своєї історії, ні народу, ні країни; ось вірний пес КДБ-ФСБ патріарх Алексій, до якого звернено блюзнірське "україна вітає свого патріарха!" - комусь хочеться лізти рачки до Рідігера? будь ласка, але я не уповноважував цих анонімних людей виступати від імені моєї країни, тим більше що ідіотичний текст - "свого патріарха" - разюче підкреслено нагадуванням "партіарх московський і всієї русі".
Так що, панове, любите Шевчука - любіть, але без проповідей. Я от, наприклад, теж люблю Еліса Купера, але це не значить, що я маю терпіти його некрофільські акції.
Мініатюри долучень
koncert-ddt-25-maya-2008-kartinka-2-.jpg.jpg
Переглядів: 20
Розмір:  168,5 КБ
ID:	7946  koncert-ddt-25-maya-2008-kartinka-3-.jpg.jpg
Переглядів: 20
Розмір:  166,5 КБ
ID:	7947  

Востаннє редагував Victorious: 25.07.2008 о 14:44.
Користувачі, що подякували Victorious за цей допис:
Старий 25.07.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Victorious, я чомусь думала шо всім всьо ясно, чому вони цей передвижний майданчик по Україні тягають. Хоча б одіозна фігура Кураєва має багато чого говорити. Та і взагалі "перше свято Вітчизни"... чиєї?
коню ясно що там політика аж через вінця ллється, а ми всі маємо повторювати мантру "не думай про зелену обізяну" і все одно про неї думаємо. мені за одне чіпляє - шо там робить СКАЙ? абідна... якщо за бабки, ну шо ж, кушать хоцца... а з іншого боку... ай... шо там розписуватися за інших. я цього не сприйму.
І ще, Нюся блін їм сцену монтувати помогає. Понятно, відки ноги в кантори "Рога і Копита" стримлять! коротше, мені це нагадує коли дитина не любить манку, а їй запихать і кажуть "це палєзнаа".. фу
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Відповідь

Закладки

Теги
ддт, концерт, полтава

Параметри теми

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.poltavaforum.com/klub-shanuvalnikiv-roku-254/4918-koncert-ddt-25-maya-2008-a.html
Автор для Type Дата
UNDERGROUND | FORUM :: - ДДТ This thread Refback 22.05.2008 13:37

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
28 січня - концерт присвячений пам’яті Героїв Крут fragov Життя міста Полтава 0 28.01.2007 04:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Полтава форум - Poltava Community