![]() | |
Ви переглядаєте тему Концерт групп "Фреон" и "Онероид" в розділі Афіша Полтави, що є підрозділом форума Куди піти в Полтаві?; 29 февраля в клубе Стелс (пединститут) Всем почетателям живой музыки!!!!: кто придет не пожалеет!!! афиша...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
28.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Не знаю як кому, але вискажу своє ІМХО - Онейроїду ще дуже далеко до справжнього визнання... Нещодавно в Кобеляках був концерт в честь річниці гурту "Поліна Віардо", то туди запрошували гурт Арахнофобію та Онейроїд. ну що сказати... Те що соліст Онейроїда був дебело випивши, це ще нічого - співати рок-музику на зовсім тверезу голову якось незвично :) Але його вигляд і поводження аж здивували: широкі штани, спортивна кофта з капюшоном і кросівки якось не дуже відповідали рок-стилю. А коли він почав вигукувати "Йо, народ!" при цому роблячи знамениті жести відтопирених вказівного і середнього пальців, я якось зовсім задумався, а чи раніше цей хлопець не співав речетативом?.. Хоча музика нічого, нормальна, але не соліст(ІМХО)! | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
28.02.2008
| [permalink] | |||
| прыбацаный ушлёпок |
Цитата:
Выскажу свое имхо!!!!!! АБСОЛЮТНО СОГЛАСЕН С КИНГОМ!!!!!!!!!! Лично я вообще и на дух не перевариваю солиста (НЕ ГРУПУ) Онероида. Я тоже выдел его выкаблучивания на сцене....вобщем чувство неизбежной рвоты перемешивалось со страсным желанием дать п**ды НО!!!!!!!!!!!!!! Я иду на "Фреон"! Мне пощасливилось побывать на одной репетиции и я стал ихним ярым фанатом!! (Особенно ихнего барабанщега) Постараюсь не обращать внимание на выступление солиста Онероида а сконцентрируюсь на Фрионе. зы(а если шо навалю, наконец-то, этому придурку) клубные условия... тоесть их нет :) но это по идее рок концерт может там и будет светло...ХЗ Востаннє редагував Mr.Kronko: 28.02.2008 о 16:22. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис: |
28.02.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Так не чесно, ти афішу після мого запитання додав ... Рамм, люди фотають там. На кожній вечірці, шо я була, був хтось з фотіком. Я знаю в кого тре спитати! Неводка на одному з концертів фоткав там! Стиль? А хз шо воно за звірі ... тре прийти і послухати ))) Я от плакаю крокодилячими сльозами, шо знову Фреон не почую "зі сцени" Цитата:
Востаннє редагував Uksus: 28.02.2008 о 16:32. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
29.02.2008
| [permalink] | ||
| прыбацаный ушлёпок |
не!! не загнули!! щас везде такие цены, а это уже минимум даже для Полтавы!! для сравнения взять голимый клуб 22(который даже клубон не назовёшь, разве что колгоспным) так там постоянно по четвертаку!!! и это на какого-то непонятного окурка под именем DJ Karabin, который играет "шранс" и хардкор (електронщина естественно) а это живая муза, при том что хлопцы реально знают свое дело ну так и что оно того не стоит??? я лично с удовольствием пойду! | ||
| Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис: |
29.02.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Цитата:
разве 22 является эталоном что б с ним сравнивать? туда ходят ибо больше у нас негде музло послушать ![]() вот это в точку плюс с ценами они таки точно барыжничают![]() | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 12:58 |