Ви переглядаєте тему Зробимо країну Україною! в розділі Афіша Полтави, що є підрозділом форума Куди піти в Полтаві?; Відповідь: Допис від rust Прочитал раздел "Про рух" Стало грустно Зомбируют помаленьку......
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
26.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
А я токо одтуда... кльова тусня. і діждеї прикольні чуваки. а народу внатурі було ого-го. після 10,30 пускалть почали за бабки, а куча то все одно не розмокталась.... ДЖ Валік Руліт!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | ||||
| Banned |
Відповідь:
![]() Відповідь:
![]() Оце розвиток української культури .Шевченко репер ,тіпо з реп гурту кирило-Мефодієвське братство, докотилися мля. | ||||
| Користувачі, що подякували Полтавський кіт за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
УкГаина хоГошая стГана. ДуГакам досталась. В.И.Ленин. ![]() | ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
нічого сумного там немає, може то вас за 70 років окупації зазомбували? а заходи таки дивні і навряд чи шось вони здатні покращити, імхо ясен пень. а хоча може хай і влаштовують акції, може шось таки покращиться у свідомості молоді. от тіки отой львівський еврей чи мадяр - вапще ні в тєму... згадався анігдот про негра у вишиванці | ||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
"Західна Україна .Львів.Трамвай . Їде негр(н) у трамваї читає газету на українській мові.Навпроти нього сидить бандерівець(б).Дивиться на негра і пита : (б) тю, так ти читаєш газету на українській мові? (н) так , читаю А що? (б) тю-ю, так ти ще на українській розмовляєш? (н) так , розмовляю, що трапилось? (б) тю-ю-ю ,так ти ще й негр (н) так (б) тю-ю-ю-ю , А Я тоді ХТО? (н) а х.... тебе зна жид чи маскаль | |||
27.02.2008
| [permalink] | ||||
| Banned |
Відповідь:
Відповідь:
Да и сейчас я не против "соловьйинной", только "насаждателей" сильно не люблю. | ||||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
27.02.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||