Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 11.06.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від Мартин Переглянути допис
За наметове містечко ти правий, а платити будуть за нього?

Оновлення на сайті відбувається час від часу. Є відео та фото нове.
Звичайно що ні, якшо це буде просто "разрішеніє поставіть палаткі под откритим нєбам", але якщо там буде охорона, біотуалети, обладнані місця для багаття, підвозилися дрова, ну може польова кухня це буржуйство, але хоча б шоб людям привозилу питну воду. То чому б і не заплатити за "укомфортнені" умови перебування якусь там мзду? Я думаю що люди б погодилися, бо кому приємно кожного ранку згортатися і тусуватися на Мазепі зі 100 літровим рюкзаком за плечима, якшо можна навіть не згортати палатки, бо територія наметового містечка охороняється? Мені здається це самоокупна ідея ІМХО!
Старий 12.06.2007   [permalink]
Генерал-хорунжий

На сайті Мазепи-феста відкрито форум! Прошу до обговорень: http://mazepa-fest.org.ua/forums/
Генерал-хорунжий

100 літрів то, НМСД - багато! ) бо мені і 70 літрів тягати важко) Так, охорона була б гарно.. але думаю, що не для нашої країни. Все-одно б крадіжки були, ніхто б речі не лишав.. камери схову з ключами - то добре, але це не реально. а просто наметове містечко - добре. кухня - буржуйство.. вода.. хз.. можна.. щодо біотуалетів.. ВОНИ ПОТРІБНІ! А то обісцяли всі кущі до за теплицями.. всі дерева.. ну куди це годиться? це Європа?
Частий гість

ДДаааааааа ЩО ЦЕ ТАКЕ???????? Хотів я було скачати якесь відео (обіцяне) з сайту МАЗЕПА-ФЕСТ і натє - там нема жодного бенду, виступ якого мені б хотілося подивитися!!! А вони були!!!! Я б так не кіпішував, але мені боляче від того, шо замість цікавих бендів, які були в Полтаві вперше взагалі, я побачив там ДМЦ!!Гурт , який виставлений в першу чергу!!і це на самому початку роботи сайту!!ПОДУМАТИ ТІЛЬКИ!!!!!ЧУВАКИ НЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ У ПОБУТІ, ЇМ ДО ДУПИ ЦЯ ВСЯ "ПЕТЛЮРІВЩИНА І МАЗЕПИНЩИНА", ТЕКСТИ ПЕРЕКЛАДЕНІ З РОСІЙСЬКОЇ ЛИШЕНЬ ДЛЯ ТОГО ШОБ ЗАЙВИЙ РАЗ ЗАСВІТИТИСЬ НА ФЕСТИВАЛІ!!! А ВОНИ ТУТ ЗВЬОЗДИ!!!!!!!!!вибачте за суб`єктивну думку, але мені як патріоту боляче за такий стан!!!!
Старий 13.06.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від mozok Переглянути допис
ДДаааааааа ЩО ЦЕ ТАКЕ???????? Хотів я було скачати якесь відео (обіцяне) з сайту МАЗЕПА-ФЕСТ і натє - там нема жодного бенду, виступ якого мені б хотілося подивитися!!! А вони були!!!! Я б так не кіпішував, але мені боляче від того, шо замість цікавих бендів, які були в Полтаві вперше взагалі, я побачив там ДМЦ!!Гурт , який виставлений в першу чергу!!і це на самому початку роботи сайту!!ПОДУМАТИ ТІЛЬКИ!!!!!ЧУВАКИ НЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ У ПОБУТІ, ЇМ ДО ДУПИ ЦЯ ВСЯ "ПЕТЛЮРІВЩИНА І МАЗЕПИНЩИНА", ТЕКСТИ ПЕРЕКЛАДЕНІ З РОСІЙСЬКОЇ ЛИШЕНЬ ДЛЯ ТОГО ШОБ ЗАЙВИЙ РАЗ ЗАСВІТИТИСЬ НА ФЕСТИВАЛІ!!! А ВОНИ ТУТ ЗВЬОЗДИ!!!!!!!!!вибачте за суб`єктивну думку, але мені як патріоту боляче за такий стан!!!!
Аффтар жжот! Є доля правди в його словах!
Старий 13.06.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від Мартин Переглянути допис
100 літрів то, НМСД - багато! ) бо мені і 70 літрів тягати важко)

Так, охорона була б гарно.. але думаю, що не для нашої країни. Все-одно б крадіжки були, ніхто б речі не лишав.. камери схову з ключами - то добре, але це не реально.

а просто наметове містечко - добре. кухня - буржуйство..

вода.. хз.. можна.. щодо біотуалетів.. ВОНИ ПОТРІБНІ! А то обісцяли всі кущі до за теплицями.. всі дерева.. ну куди це годиться? це Європа?
1)Ходили люди зі здоровими рюкзаками, може не 100 літрів, але на 80 бачив.
2)Маю на увазі охорону від монголо-кобищанської навали:)
3)Чому кухня буржуйство? Люди б давилися не пиріжками з палатки, а чимось гарячим і прикольним;)
4)Ото організатори дивні...а що ще людям робити, якщо найближчий туалет аж на горі і то не дуже великий (доводиться чекати), а пива багато? Це мінус не глядачам, а організаторам!
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новий Рік, і все з ним пов’язане Odo Теревені 57 06.01.2008 23:39
Новий Український сайт Варкрафта Zerotul Софт 0 14.10.2007 21:06
Фест рок музки у Кременчуці. Для прихильників важкенького :) maks_well Афіша Полтави 0 18.08.2007 23:57
«Шевченко - Фест» 2007 forester Мова та Література 0 20.02.2007 22:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн