Ви переглядаєте тему Деталі звуку в розділі Афіша Полтави, що є підрозділом форума Куди піти в Полтаві?; 10 - 11 травня в м.Києві буде проведено третій фестиваль сучасної експериментальної музики Деталі Звуку. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
23.05.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Трохи запізніла реакція, але ... Перший день фестивалю проходив у клубі Сінема. Ми спізнилися на початок і особисто я була тріііішечки втомлена, тому періодично засинала і враження від всіх учасників фестивалю описати не можу, бо декого просто не чула. Із організаторських недоліків - після входу в клуб, не можна було виходити до третьої години ранку, якшо планували ще повернутися. А на вході настільки ретельно обшукували сумки, шо навіть снікерс не вдалося сховати. Ще шо запам*яталося: вентиляція в клубі працює ууух. Сидіти на сходах чи стояти під повітрерозподільником було неможливо. Здувало. Тепер про: MAPSTATION & DAWID SZCZESNY - налаштували на сприйняття. Закінчили грати дуже несподівано. Мало. Хоча, мінімалу, мабуть, ніколи не буває забагато :) POLE - сподобалося :) музика просочувалася в кожну шпаринку і змушувала рухатися. Просто хитатися чи кудись йти. Вона вела так, як їй того хотілося. Thomas Fehlmann - розірвав. Хоча, він не зовсім у дусі цього фесту. Але я рада була його музиці. Не танцювати було просто неможливо. Дуже живий. DMITRY GREN - шось грав. розбив гітару. Може, і молодець, але вражень - ніяких ... Мабуть, через перевтому. Непоміченим мною залишилося відео. Тобто я часто дивилася на екран, але музиканти притягували зір сильніше. Іще я так і не зрозуміла що таке майстерклас? І змусив мене цей фест замислитися, чому подібні події відбуваються вночі? Особисто мені було б набагато краще, якби все відбувалося вдень :) | ||