Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.10.2006   []
Гість
Японский фокус

Японский фокус – это уже третий по счету фестиваль фильмов из серии Азия-КИНО, который пройдет в октябре-ноябре в половине - ну без малого - городов Украины. Можно будет посмотреть 4 таких фокус-покус-фильма:
1) :shutup: ТАКЕШИЗ - самый шизоватый фильм самого крутого азиатского режиссера Такеши Китано. Ну оччень странная азиатчина даже для двинутых-продвинутых киноманов…
2) Героическая сказка о запретной любви воинов ниндзя :10: ШИНОБИ режиссера Тена Шимоямы подойдет для любителей утонченной восточной красивости. По своей символике и динамике лента напоминает японские комиксы манга…
3) Те, кто предпочитает выдержанные временем традиции, могут насладиться вторым фильмом самурайской трилогии Ёдзи Ямадо :disap: СКРЫТЫЙ КЛИНОК. Первый фильм -Сумрачный самурай- уже покорил зрителей Азия-КИНО-2005, собрав полные залы во многих городах Украины, и тем самым подтвердив, что тонкое психологическое кино на темы долга, чести, любви и поисков духовного Пути востребовано во все времена…
4) Ну и какой же праздник японского кино без анимации! Здесь зрителей ожидает настоящий подарок – умный и напряженный научно-фантастический аниме-триллер :sck: ПАПРИКА реж. Кона Сатоши. Японская премьера фильма ожидается в ноябре этого года, мировая премьера – в марте 2007. Украинские зрители увидят Паприку сразу после Венецианского фестиваля – то есть раньше всего мира!
Мініатюри долучень
yaponskiy-fokus-asia_main.gif  
Старий 29.10.2007   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Японский фокус

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Якшо я тут ще не все розповіла і вам ще цікаво, то обов’язково подивіться і поділитеся враженнями
Краще скажи, ти інші фільми дивилася? Бо я шось так побоююся дивитися ще шось. Ну вже дуже близько я все сприймаю...
Але одна думка після фільму мене трохи злякала - я собі подумала, от якби мій коханий взяв та і зробив собі таку операцію, і я би ото не знала, який він і взагалі... Втратити людину через те, шо вона змінила своє лице, до того ж з дивних причин - жах!!
Старий 31.10.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Краще скажи, ти інші фільми дивилася? Бо я шось так побоююся дивитися ще шось.
Вчора в рамках фестивалю Азія-кіно 2007 подивилася останній, шо в нас показували, фільм "Не хочу спати сама".
Це перший фільм, після перегляду якого я відчула потребу перечитати рецензії. Зазвичай, я дивлюся те, шо порадять, те, шо під руку попадеться, або те, інфо про шо я надибаю в інеті, тобто власне рецензії. Цього разу навпаки, спочатку фільм, потім рецензії - шоб зрозуміть
Перше, шо сподобалося, серед прочитаного, шо фільм не для блондинок, пенсіонерів і голодних після тяжкого трудового дня. Може, це мене виправдає, бо я була голодна і після роботи ...
Мої враження - фільм нудний, майже німий, надто детально змальовує процеси, фізичні дії, дуже дивний.
На фоні динамічності і німоти, дій головних героїв, було багато сміху, приколів і можу з впевненістю сказати, шо час я провела добре.
Може, для глядачів Канського кінофестивалю цей фільм і став очисним задоволенням, може, весь зал і слідкував за плавним потоком мовчазних стосунків в любовному пятикутнику зі світлою посмішкою, але в Полтаві, після 10 хв фільму зал покинуло 2 людини, із різних кутків долинав сміх і фиркання, дехто цілувався, і, думаю, шо дехто заснув.
Фільм про взаємодопомогу бомжуючих "гастарбайтерів" на фоні екологічної катастрофи. Під час фільму недоречним було намагатися зрозуміти: хто, чому, куди, для чого ... тому те, шо йшлося про найманих працівників, в яких навіть паспорту не було, я зрозуміла вже наприкінці фільму, а екологічна катастрофа ... одягнені на обличчя целофанові кульочки і пластикові тарілки "шоб легше дихалося" справили більше враження, ніж жах від думки про нестачу повітря.
Я, мабуть, довго могла б коментувати фільм, виправдовуючи свій сміх мало не над кожним сюжетом, але це не змусить подивитися фільм вже по-іншому. Переосмислення побаченого вже дало результат, тепер я розумію принаймні чому фільм ТАК сподобався іншим.
Добре, шо я не писала відгук вчора

Востаннє редагував Uksus: 31.10.2007 о 16:26.
Старий 31.10.2007   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Ну наскільки я пам’ятаю, вже тиждень Азії скінчився....
З всього я подивилася лишень один фільм.
А так кортіло глянуть аніме...
Може хтось записав?
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн