Ви переглядаєте тему Японский фокус в розділі Афіша Полтави, що є підрозділом форума Куди піти в Полтаві?; Японский фокус – это уже третий по счету фестиваль фильмов из серии Азия-КИНО, который пройдет ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.10.2006
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
а то я забудько, не схожу а потім локті собі кусати буду Хоча, на тебе також надії мало :no_1: треба собі нагадування поставити Спасибі обізнаним та розвідувальникам (Зрітєлю та Амоку :))))) | |||
21.11.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Як і передбачалося залишилася я з покусаними ліктями. Бо нагадування собі вчасно не поставила, а отже, про Азія-кіно забула, як і людина, на яку також надії мало було. Отак пройшли дні фестивалю без мене :((((( Хтось з форумчан (і не тільки), хто таки відвідав Колос останніми вихідними може поділитися враженнями? Якщо так, то не соромтеся, пишіть!!! | ||
10.02.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
А я была на всех фильмах! Очень понравилось!!!Фильмы были по-разному приготовлены, но все вкусные. Может, у кого-нибудь они, или другие японские фильмы, есть? Хотелось бы посмотреть еще... | ||
16.10.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Уся Азія на фестивалі Азія-Кіно-2007 У Полтаві!!!!! В Колосі з 25 по 30 жовтня. І потім не говоріть, шо вас не попереджали ![]() Трохи інфи: Відповідь:
| |||
24.10.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Ітак, завтра фестиваль стартує в Полтаві. У нас покажуть всі фільми, шо і в інших містах, крім ретро. Вчора була в колосі, шукала рекламу. Висить один плакатик без дат, сеансів. На сайті www.kino.poltava.ua також інфи - нуль. Так шо коли який саме фільм покажуть невідомо. | ||
26.10.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Маю розклад: "Гарячі новини" - 25.10 о 14.00 и 18.10, 26.10 о 18.10 "Опера Ява" - 26.10 о 14.00, 27.10 о 18.10 з перекладачем "Час" - 27.10 о 14.00, 28.10 о 18.10 "Легенди земномор’я" - 28.10 о 14.00, 29.10 о 18.10 "Не хочу спати сама" - 29.10 о 14.00, 30.10. о 14.00 и 18.10. Як вам час? Жодних шансів потрапити на фільми в п’ятницю і понеділок тим, хто працює Хіба що дуже бігти з роботи на сеанс о 18.10 | ||
29.10.2007
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Страшне як по мізкам б’є...Особливо у кінці. Смерть героя - це взагалі найкраще, шо могли придумати в усі часи... Треба на мультік сходить - мо’ не такий психологічний... Відповідь:
Значицця, біжить така парочка: він хекає і тягне її, а вона за ним, митиляючи сумкою, язики повисолоплювали, спотикаються, і мчать на Азія-кіно...![]() ![]() | |||
29.10.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Я взагалі-то про час сеансів говорила, та нічо ![]() Якшо про фільм, то: я чула вже стільки різних думок з приводу "Часу" і жодної абсолютно позитивної. Дехто говорить, шо це не найкращий його фільм. Я бачила тільки "Весна, літо, осінь, зима і знову весна" і "Час", то НМСД вони просто різні. Дехто говорить, шо тупий і наївний. Що ж... мені здається, шо він глибше цієї наївності. Мабуть, сама ідея фільму не в тому, шо змінивши зовнішіність, тебе покохає людина так само, як до того, тільки ти будеш з "ненабридшим" обличчям, це було б занадто просто і дійсно тупо. Тут йдеться про кохання, шо набуває хворобливої форми через страх втрати, чи страх самотності, чи страх просто. Весь фільм просякнутий істеричністю і якимсь відчуттям ... "нєпанятним" може, відчуттям того, як легко загубитися в сучасному місті. як важко серед всих облич впізнати кохане. яким ти є відокремленим насправді від соціуму і в той же час залежиш від близької людини так сильно, шо втративши її, втрачаєш сенс життя. (шось по-моєму якось все описано не так, як хотілося, але якось є ...)А хтось під час перегляду ковтав сльози і кричав після сеансу "який кльовий фільм". Якшо я тут ще не все розповіла і вам ще цікаво, то обов’язково подивіться і поділитеся враженнями ![]() | ||